BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de patlama kaçan terörist nerede yakalandı mı?

İZMİR'de meydana gelen patlamada kaçan son teröristin sağ olarak yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Gelen son bilgilere göre kaçan teröristin İzmir Çiğli'de bulunan ikiz kuleler tarafına kaçtığı belirlendi.

Abone ol

İZMİR'de meydana gelen patlamanın ardından son dakika haberler de art arda geliyor. Gelen son bilgilere göre kaçan 3. teröristin İzmir Çiğli'de  bulunan ikiz kuleler civarına kaçtığı belirlendi . Polis arama çalışmalarını havadan ve karadan sıkı bir şekilde devam ettiriyor.

İzmir Adliyesindeki operasyonu bizzat Emniyet Müdürü yürütüyor.

SİYAH MONTLU, BEYAZ BERELİ BİR ŞÜPHELİ İÇİN ÇALIŞMA VAR

Manas Bulvarı Salhane dere kenarında inceleme yapan polis ekipleri, bölgeye trafik akışını kesti. Giriş ve çıkışları kontrol altına alan polis, siyah montlu, beyaz bereli ve 1,65-1,70 metre boyundaki bir şüpheliyle ilgili çalışma başlattı. Bu arada, patlamanın yaşandığı yerin yakınında şüpheli bir paketin daha olduğu öğrenildi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Patlama nedeniyle çevredeki çok sayıda araçta hasar meydana geldi. Adliye çevresi güvenlik çemberine alınmış durumda.

ADLİYEDE BULUNAN SAVCI DEHŞET ANLARINI ANLATTI

Savcı, “İki terörist adliyenin polis giriş noktasının bulunduğu bölüme geliyor. Önce kendileri araçtan çıkıyor, ardından bombalı aracı patlatıyorlar. Sonra da kalaşnikof silahlarla etrafı tarıyorlar. Orada çatışma çıkıyor. Çatışma 3-4 dakika sürdü. Teröristler öldürüldü” dedi.

'TEHDİT HER ZAMAN OLUYOR'

İzmir patlamasının ardından konuşan Savcı; Şehit ya da sivil ölüm noktasında bir bilgilerinin olmadığını, “Tehdit geliyor muydu?” sorusu üzerine ise, “Her zaman oluyor” diye yanıt verdi..

KONTROL SAĞLANDI

Baroya giriş çıkışların tamamen durdurulduğu adliyenin tamamen tahliye edildiği ve kontrol sağlandığı bildirildi.