BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de oyuncak silahla soygun

İzmir'de elindeki oyuncak silahla bankaya giren soyguncu 27 bin 600 lira alarak kayıplara karıştı.

Abone ol

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, bir banka şubesine oyuncak silahla giren bir kişi, güvenlik görevlisinin silahıyla bankayı soydu. Olay, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Banka şubesine elindeki oyuncak tabanca ile giren soyguncu, güvenlik görevlisinin silahını alarak paraların olduğu kasalara yöneldi. Daha sonra memurların kasasında bulunan 27 bin 600 Türk lirasını alan soyguncu, bankadan uzaklaştı. Olayla ilgili araştırma yapan Gasp Büro Amirliği ekipleri, ilk olarak bankanın güvenlik kamera görüntülerini inceledi.

SOYGUNU OYUNCAK TABANCAYLA YAPMIŞ

Görüntülere yansıyan zanlının banka şubesine girmesi ve elindeki oyuncak tabancayla güvenlik görevlisinin belindeki tabancayı alıp vezne görevlisinden paraları alıp daha sonra banka şubesinden uzaklaşması görüldü.

SOYGUNCU GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI 

Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Gasp Bürosu ekipleri, yaklaşık 500 güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek önce zanlının kaçtığı otomobili belirledi. Zanlının soygunda kullandığı otomobile benzer 500 aracı inceleme altına alan polis zanlının kimliğini ve adresini tespit etti. Suç kaydı bulunmayan zanlı Ü.N’in yakalanmasında 480 polis görev yaptı. Mahkeme kararıyla evine düzenlenen baskında Ü.N,gözaltına alındı. Ü.N, Bozyaka Gasp Büro Amirliği'ne getirildi, ifadesinin ardından sabahleyin adliyeye sevk edildi.