BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İzmirde kürtaj dehşeti

Kürtaj sonrası çıkan tartışmada, Ödemişli emekli işçi, damadı ile damadının babasını öldürdü, ablasını yaraladı.

Abone ol

Kütahya'da yaşayan Şükrü Bozyel (26), 7 aylık evli olduğu ve boşanma kararı aldıkları Hatice Bozyel'in (23), hamile olduğunun ortaya çıkması üzerine, kürtaj yaptırmak için aileleriyle birlikte İzmir Çınarlı'daki özel bir hastaneye geldi. Operasyonun ardından hastanede bekleyen Şükrü Bozyel ile kayınpederi E.İ. arasında tartışma çıktı.

Çevredekilerin araya girmesiyle yatıştırılan tartışma, daha sonra hastanenin karşısındaki otoparkta tekrar başladı. Tartışma sırasında, park halindeki otomobilin bagajında bulunan av tüfeğini alan E.İ, damadı Şükrü Bozyel (26), damadın babası Mehmet Bozyel ve ablası Dilek Yalçın'a ateş açtı.

Şükrü Bozyel, olay yerinde öldü. Saldırıda yaralanan Mehmet Bozyel ile Dilek Yalçın, Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Mehmet Bozyel, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay karşısında aile yakınları şoka girerken, hastaneden taburcu edilen Hatice Bozyel'in ayakta duramayacak halde olduğu gözlendi. Emekli işçi olduğu öğrenilen ve olaydan sonra kaçan E.İ'nin yakalanmasına çalışılıyor.

-7 AY ÖNCE KAÇARAK EVLENMİŞLER-

Ödemişli olan Hatice Bozyel'in, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi olduğu, beyaz eşya ticaretiyle uğraşan Şükrü Bozyel ile burada tanışarak evlenmeye karar verdikleri, aileleri arasındaki anlaşmazlık üzerine kaçarak evlendikleri belirtildi.

7 aylık evli olan çiftin geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı almalarının ardından Hatice Bozyel'in hamile olduğunun ortaya çıktığını ve görüşerek ''kürtaj'' yaptırmayı kararlaştırdıkları öğrenildi. E.İ. ile damadı arasındaki tartışmanın, damadın ailesinin hastaneden ayrılmak istemesine E.İ'nin tepki göstermesi sonucu çıktığı ileri sürüldü.