BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  MEDYA

İzleyiciye tüküren Erkan Tan tepkiye delirip saydırdı

A Haber sunucusu Erkan Tan 'yüzüne tükürüyorum' dediği izleyici videosu tepki çekince yeni bir açıklama yaptı. Erkan Tan sözlerinin arkasında durup 'kendisine hükümet yalakalası' diyenlere vurdu.

Abone ol

ANKARA patlamasıyla ilgili olarak hükümeti suçlayan mesaja tepki gösteren ve "suratınıza tükürüyorum" diyen Erkan Tan, bugün de bu tepkisini haber yapanlara sert çıktı.

Erkan Tan "Laf tam yerini bulmuş onun için kudurmuş o çevreler. Bir daha diyeyim yetmediyse eğer" dedi.

HÜKÜMETİ DESTEKLERİM UTANÇ DA DUYMAM

Erkan Tan olay yaratan 'yüze tükürme' videosundan yola çıkarak bazı medya kurumların kendisini hükümet yalakalığı yapıyormuş gibi gösterdiğini söyledi. Bu haberlere tepki veren Erkan Tan, dünkü sözleri için izleyicisinden ise destek telefonları aldığını kaydetti. 

Erkan Tan, kendisine hükümet yalakası diyenlere ise şu sözlerle saydırdı;

-"Bak oğlum bak evladım! Ben hükümeti desteklerim bundan da utanç duymam. Ama şimdi mesele hükümet değil. Hükümeti eleştireceğim diye bizi biz yapan değerleri eleştiriyorsun. Devlet düşmanlığına kayıyorsun!"

ERKAN TAN NE DEMİŞTİ?

Erkan Tan Ankara patlasıyla ilgili hükümeti suçlayan bir izleyicisine tepki gösterip 'senin suratına tükürüyorum" demişti. Erkan Tan'ın bu sözleri twitterda olay oldu ve TT listesine giren video sebebiyle bazı kesimlerden tepki bazı kesimlerden destek aldı.

İşte Erkan Tan'ın dün olay yaratan o açıklaması;

ERKAN TAN KİMDİR?

Hükümete yakınlığı ile bilinen a Haber kanalının sabah programını sunan Erkan Tan kimdir? Ankara medyasının yakından tanıdığı isim olan Erkan Tan daha önce TV8 kanalının ekran yüzüydü.

6 Ağustos 1967 tarihinde Ankara‘da doğan Erkan Tan aslen Şırnak kökenli. Babası Hikmet Tan, Van ve Adıyaman illerinde valilik yaptı. İstanbul Kabataş Erkek Liseli olan Erkan Tan, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu.

Erkan Tan‘ın Arzu (Bayraktutan) adında tiyatrocu bir kız kardeşi var. 1989 yılında TRT‘nin açmış olduğu Spikerlik sınavın geçtikten sonra 1989 tarihinde TRT Ankara Televizyonu’nda çalıştı. 1991 yılında İngiliz hükümeti adına The British Council’dan burs kazanan Erkan Tan,  İngiltere’ye gidip dört ay İngilizce eğitimi aldı.

TRT'DE MEHPARE ÇELİK İLE GÜN BAŞLIYOR'U SUNDU

1999 yılına kadar TRT Kurumu Televizyon kanallarında değişik programlarda görev alan Erkan Tan , Mehpare Çelik ile birlikte hafta içi her sabah beğeni ile izlenen “GÜN BAŞLIYOR” programını sundu.

1999 yılının Şubat ayında TRT’den istifa eden Erkan Tan , TV8 kanalına geçti. Burada uzun yıllar “Erkan Tan ile Başkent’ten” programını hazırlayıp sundu. TV8 Ankara temsilcisi olan Erkan Tan, 2013 yılında kanalı Acun Ilıcalı alınca ayrıldı.

İlk evliliğini 1990 yılında Ayben Tan ile yapan Erkan Tan'ın bu evlilikten Ege adında bir oğlu var. 2000 yılında boşanan Erkan Tan, ikinci evliliğini 14 Şubat Sevgililer Günü’nde canlı yayında evlenme teklif ettiği  psikolog İlkim Öz ile yaptı. Bu evliliği de 2013 tarihinde boşanma ile noktalandı.