BIST 10.275
DOLAR 32,26
EURO 34,68
ALTIN 2.400,50
HABER /  GÜNCEL

İyilik etti canından oldu

Koca bunalımdaydı. Eşi korktuğu için bir arkadaşını kızına baksın diye çağırdı. Ve o arkadaş cinayet kurbanı oldu.

Abone ol

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen kişi, kızının yanında kalan eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Yaklaşık 3 aydır işsiz olduğu ve borçları yüzünden hakkında icra takibi başlatıldığı bildirilen Sinan Ö. (41) bunalıma girdi.

Evlerine bir kaç gün önce haciz gelmesinin ardından rahatsızlığının arttığı öğrenilen eşini tedavi ettirmek amacıyla Bandırma Kaymakamlığına yeşil kart başvurusunda bulunan Fatma Ö. (36) işlemler için kaymakamlığa giderken 5 yaşındaki oğlunu yanına aldı, evde yalnız kalan 13 yaşındaki kızı S.Z.Ö'ye eşlik etmesi için de arkadaşı Çiğdem Ateşeduran'ı (34) çağırdı. Fatma Ö'nün, dışarıda olan Sinan Ö'nün eve gelince kızına zarar verebileceğinden endişe ettiğini söylemesi üzerine arkadaşı çocuğun yanında kaldı.

Eşinin ayrılmasından bir süre sonra eve gelen Sinan Ö, henüz belirlenemeyen nedenle ekmek bıçağıyla Çiğdem Ateşeduran'a saldırdı. Ateşeduran, göğsünden aldığı bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybetti. Olaya tanık olan ve koşarak evden ayrılan S.Z.Ö, durumu apartman sakinlerine, onlar da polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, Çiğdem Ateşeduran'ın göğsünden aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde suç aletiyle birlikte yakalandığı ve polisin sorularına tepki vermediği bildirilen zanlı, Bandırma Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bu arada, olay yerine gelen Çiğdem Ateşeduran'ın yakınları fenalık geçirdi