BIST 10.632
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.430,19
HABER /  EKONOMİ

Aras Holding ödülü kaptı

Aras Holding, 14. İnsan Kaynakları Zirvesi’nde “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

Abone ol

Aras Holding, 11 – 12 Şubat 2009’da düzenlenen 14. İnsan Kaynakları Zirvesi’nde “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü. Kariyer.net tarafından verilen ödülü ikinci kez almaya hak kazanan Aras Holding, aynı zamanda 2008 yılını İnsan Kaynakları Yılı olarak ilan etmişti.

Management Centre Türkiye tarafından bu yıl 14.sü düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi Aras Holding’e ödül getirdi. Aras Holding, zirve kapsamında Kariyer.net tarafından düzenlenen “8. İnsana Saygı Ödülleri”nde, Kariyer.net üzerinden aldığı 102 bin başvuruya yüzde yüz geri dönüş yaparak, holding kategorisinde ikinci kez “İnsana Saygı” ödülünü almaya hak kazandı.

En Büyük Sermaye Çalışanlar
Çalışanlarının en büyük sermayesi olduğunu vurgulayan Aras Cargo İ.K ve Kalite Genel Müdür Yardımcısı Tülay Celme “Aras Holding olarak en büyük sermayemizin çalışanlarımız olduğunun farkındayız. Bir şirket ancak çalışanlarının yardımı ve işbirliği ile başarılı olabilir. Holding olarak bizim amacımız çalışanlarımıza mümkün olan en iyi koşulları sunmak, onları dinlemek, anlamak ve sorunlarına çözüm üretmektir. Aynı değeri bizimle çalışmak isteyen, başvuruda bulunmuş herkese göstermek ve taleplerine en kısa sürede yanıt vermek asli görevimizdir” dedi.

2009 da Aras Holding’in IK Yılı
Aras Holding sene başında 2009’u “IK Yılı” olarak duyurmuş ve çalışanlarına yönelik faaliyetlerinin ilkini geçtiğimiz günlerde ABD’li kişisel gelişim uzmanı Deepack Chopra’nın Türkiye’ye gelmesine destek olup çalışanları ile buluşturarak gerçekleştirmişti.