BIST 10.632
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.430,19
HABER /  GÜNCEL

Kocan seni aldatıyor telefonu

Bir kadından teleon aldı bir geceyarısı. Sinir krizleri geçirdi. Eşiyle tartıştıktan sonra kendini kaybetti ve..

Abone ol

Bursa'da, telefonla arayan birinin eşinin kendisini aldattığını iddia etmesi üzerine bunalıma giren bir kadın intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Kurtoğlu Mahallesi Şükrü Naili Sokağı Merve Apartmanı'nda oturan 28 yaşındaki D.E.B., dün gece evini telefonla arayan bir kadının, "Kocan seni aldatıyor" demesi üzerine kıskançlık krizine girdi. 1.5 yaşındaki çocuğunu annesine bırakıp eşinin müzisyen olarak çalıştığı kafeye giden D.E.B., 3 yıllık hayat arkadaşı İ.B. ile tartışmaya başladı.

Karısıyla birlikte eve gelen İ.B., bir süre sonra hava alacağını söyleyerek evi terk etti. Kocasının gitmesinin ardından eşine not yazan D.E.B., bilgisayarın güç kablosuyla kendini mutfaktaki demir borulara astı.

Cesedi yakınları tarafından bulunan ve psikolojik tedavi gördüğü bildirilen D.E.B.'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Genç kadından geriye, "O... ile sana lanet olsun. Yeni doğacak çocuğun o... çocuğudur, bunu unutma. İki elim yakanızda, ölüyorum" şeklinde kocasına yazdığı not kaldı.