BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  EKONOMİ

İstikbalden bir ilk

İstikbal, İstanbul'daki ilk 'Ev Konsept' mağazasını İdealtepe'de açtı.

Abone ol

Mobilya sektörünün öncü kuruluşlarından olan İstikbal, 'Ev Konsept' mağazacılık anlayışını Türkiye çapında mağazaları ile yaymaya devam ediyor. Bu çerçevede İstikbal, İstanbul'daki ilk 'Ev Konsept' mağazasını İdealtepe'de açtı.

Açılış, Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak ve üyesi Şükrü Boydak gibi bir çok üst düzey yöneticinin ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan açılışta, Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğu, Şenay Akay, Tuba Özay ve Tatyana'nın showları da büyük ilgi gördü.

Açılışta ev konsept mağazalarının yaygınlaşması ile ilgili bir değerlendirme yapan Hacı Boydak, "Amacımız, hızla değişen yaşam tarzlarına paralel tüketici
beklentilerini eksiksiz karşılamak. Bu nedenle 2005'ten bu yana geliştirdiğimiz yeni ev konsept mağazalarımızın sayısını Türkiye çapında hızla yaygınlaştırmayı ve 2007 yılında yatırımlarımız ile desteklemeyi planlıyoruz" dedi.

50 yıllık tecrübesi ile mobilya sektörünün ve yeniliklerin öncüsü olmayı başaran İstikbal, yüzlerce ürünü aynı çatı altında buluşturan binlerce metrakarelik dev ev konsept mağazaları ile yatırım atağını sürdürerek "Ev Konsept Mağazacılık" zincirini hızla genişletmeyi hedefliyor. İstikbal bine yakın bayisi dışında, Türkiye çapında art arda açtığı ev konseptler mağazalarını metropellerde de yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Yeni açılan İstanbul mağazası ile beraber 2005 yılından bu yana Tokat, Kırşehir, Samsun, Rize, Erzurum, Elazığ, Bursa, Ankara, Trabzon ve Diyarbakır gibi Türkiyenin çeşitli illerinde dev ev konsept mağazalarını tüketicilerle buluşturan İstikbal, önümüzdeki dönemde de ortalama 8 bin metrakarelik 30 ev konsept mağazası açılışı yapmayı planlıyor.

Halı ve aksesuar grubunda Deco, mutfak ve banyo sektöründe İstikbal-Regina markaları ile evin tüm ihtiyaçlarını markanın kalite ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sunan İstikbal Ev Consept Mağazaları, tüketicinin zamandan tasarruf etmesini ve tek bir mağazaya girerek tüm ihtiyaçlarını karşılamasını amaçlıyor. Bu anlayış çerçevesinde yeni bir uygulamayı daha hayata geçiren İstikbal, binin üzerindeki ürün çeşidini tüm tasarım ve teknik ayrıntıları ile sektörün en geniş kapsamlı kataloğu olan ev konsept
kataloğunda biraraya getiriyor ve son trendleri tüketiciler ile tek elden paylaşıyor. Binlerce ürünü tüm özellikleri ile birlikte sunan ev konsept kataloğu, Türkiye çapında tüm İstikbal bayilerinden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.