BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstifa etti mi ?

Hazar Lenkeran Teknik Direktörü Mustafa Denizli, istifa etmediğini söyledi.<br/>Azerbaycan Premier Lig takımlarından Hazar Lenkeran’ın tekni...

Abone ol

Hazar Lenkeran Teknik Direktörü Mustafa Denizli, istifa etmediğini söyledi.
Azerbaycan Premier Lig takımlarından Hazar Lenkeran’ın teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Denizli basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle saygı duruşunda bulunuldu.
Soma faciası nedeniyle Azerbaycan Futbol Federasyonu tarafından hafta sonunda oynanacak olan maçlarda 1 dakikalık saygı duruşunu anlamlı olduğuna vurgulayan Denizli, "Acımızı paylaşır bir tutum içerisinde olmasından da son derece mutluyum" dedi.

"BEN GELDİĞİMDEN BERİ BÜTÜN MAÇLARI KAZANSAK BİLE ŞAMPİYON OLMA ŞANSIMIZ ÇOK ZORDU"
Şampiyonluk şansının zor olduğunu vurgulayan Denizli, "Şu anki liderin 68 puanı var. Ben geldiğim günden bütün maçlarımızı kazansaydık 74-75 civarından bir puanımız oluyordu. Bugüne kadar oynadığımız 20 maçın 20’sini de kazansaydık 60 puan yapıyor. Geldiğimiz gün 15 puanımız vardı. Yani şampiyonluğun ne kadar uzak olduğunu o tablodan görebilirsiniz. O günkü koşullarda ben veya bir başkası bu takımı şampiyon yaparım deme şansı yoktu. Benim öyle bir iddiam olmadı. Biz çok başarılı olarak ilk üçü yakalayabilirsek Avrupa’ya gitme fırsatı yakalarız" diye konuştu.
Basın mensuplarının, ’Azerbaycan’dan ayrılacak mısınız?’ sorusuna ise tecrübeli teknik adam, "Şu ana kadar benim herhangi bir takımdaki görevimden istifa ettiği gören veya bilen var mı? 5 yıllık milli takım döneminde bile böyle bir şey olmadı" şeklinde cevap verdi.

"SOMA FACİASI OLAN YERİ İYİ BİLİYORUM
Soma faciası olan yeri iyi bildiğini söyleyen Denizli, "Soma olaylarını burada Azerbaycanlı kardeşlerimizin de yaşadığını hissediyorum. Kazanın olduğu yer benim bildiğim bir yer. Soma benim yaşadığım çevreye çok yakın. Bir arkadaşımın daha önce işlettiği bir ocaktı orası. O acılarla bu toplantıya başladık" dedi.
(İHA)