BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

G.Saray’dan anlamlı destek

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, incelemelerde bulunmak ve yardımları iletmek için Soma’ya gitti....

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, incelemelerde bulunmak ve yardımları iletmek için Soma’ya gitti.
Galatasaray Spor Kulübü’nün iki yardım tırı da bu sabah saatlerinde Soma’ya ulaştı. Yardımların dağıtımı için Galatasaraylı taraftarlar da seferber oldu.
Başkan Ünal Aysal yaptığı açıklamada, halkın bütün acılarının paylaşılmasının kendileri adına bir görev olduğunu hatırlatarak, " Soma halkı ile bağlarımız çok eskiye dayanıyor. Onları anlamak, acıları hafifletmek ve paylaşmak için buradayız. Burada kardeşlerimizin acısını paylaşacağız ve akşama kadar tespitler yapacağız. Emir kardeşimiz bu konuda büyük bir destek oldu" dedi.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül ise Van depreminde olduğu gibi Soma’da da gerekenin yapılacağını vurgulayarak, "Valimiz ve Kaymakamımızla görüştük. Galatasaray camiası olarak Soma’daki yaraları sarmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
(İHA)