BIST 10.899
DOLAR 32,18
EURO 34,93
ALTIN 2.461,80
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İşte Türkler'in Ermeni sevgisi

Demet Akbağ ocak ayında vizyona girecek olan 'Kurtuluş Son Durak' filmi için Ermenice türkü söyledi.

Abone ol

Yusuf Pirhasan’ın yönettiği ve Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Asuman Dabak, Nihal Yalçın, Ayten Soykök, Damla Sönmez, Yavuz Bingöl, Ahmet Mümtaz Taylan ile Mete Horozoğlu’nun oynadığı Kurtuluş Son Durak, 06 Ocak 2012’de vizyona girecek.

Film'de Vartanuş karakterini canlandıran Demet Akbağ, İstanbul yöresine ait Aman Ağavni türküsünü Ermenice söyledi. Ünlü oyuncu, rolünün gereği türküyü aksanlı okuyabilmek için özel ders aldı.

HER TÜRLÜ ŞİDDETE KARŞI OLAN KADINLARIN HİKAYESİ

Hayatını yatalak babasına adamış Vartanuş (Demet Akbağ); mafya babası sevgilisinin metresliğinden, eşi olmaya asla geçemeyeceğini anlayan Goncagül ( Nihal Yalçın); çocuklarına ilişmediği sürece günlük koca dayaklarına alışmış Gülnur (Ayten Soykök) ve annesinin yediği her tokadı kendi ruhuna da yiyen kızı Tülay ( Damla Sönmez); hayatı pembe görmeye çalışan kuafor Füsun ( Asuman Dabak)… Tüm bu kadınlar önce Eylem’i, sonra birer birer kendilerini ve belki de ülkedeki tüm kadınları Kurtuluş Son Durak’ta buluşturacaklar!

Her türlü şiddete karşı bu kadınların eğlenceli macerası bugüne kadar söylenen herşeyi bu kez pembe bir fuların peşinde anlatacak!