BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

İşte Nihatın vazgeçme sebebi!

Nihat önce 'tamam' dedi. Demirören İspanya'ya kadar gitti. El şıkışıldı. Sonra Nihat vazgeçti. Vazgeçme nedeni ise bakın ne?

Abone ol

Nihat, Beşiktaş ile anlaştı, iki kulüp de el sıkıştı. Ancak oyuncu, transferden vazgeçti. Siyah -beyazlılardan özür dileyen futbolcu, Türkiye'de başka bir takıma gelmeyeceğini, kulübünde kalacağını ifade etti. Gelmeme sebebi ise "ailevi"

KARISI İZİN VERMEDİ, NİHAT GELMEDİ

Villarreal'in Nihat'ı satma kararının ardından elini çabuk tutan Beşiktaş, hem futbolcuyla, hem de İspanyol kulübüyle temasa geçti. Futbolcudan, "Gelirim" mesajının ardından yönetici Mario Berk ile birlikte İspanya'ya kadar giden Başkan Yıldırım Demirören, Villarreal yönetimiyle de uzlaşma sağladı.

Siyah-beyazlılar tam "Bu iş bitti" derken, Nihat'tan gelen haberle şoke oldu. Golcü oyuncu, bu kez "Gelmiyorum" dedi. Ailesiyle transferi görüşen milli futbolcu, eşinin muhalefetiyle karşılaştı. Karısı, Avrupa'da kalmak istediğini belirtti.

CAMİADAN ÖZÜR DİLEDİ

Bunun üzerine Beşiktaşlı yöneticilerle konuşan Nihat Kahveci, bu transferin gerçekleşemeyeceğini ifade etti. Siyah-beyazlılardan özür dileyen başarılı futbolcu, "Gelmeyi gerçekten çok istedim. Bu konuda Başkan Yıldırım Demirören de elinden gelen her şeyi yaptı. Ancak ailevi nedenlerden dolayı bu transferi gerçekleştiremedik. 2011'e kadar sözleşmem bulunuyor. Kulübümde kalacağım" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'a olan sempatisini her zaman tekrar eden futbolcu, Türkiye'de başka bir takıma transfer olacağı yolundaki iddiaların da doğru olmadığını ifade etti.