BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

İşte Muronun yepyeni imajı!

Kurtlar Vadisi'nin Muro'su Mustafa Üstündağ yeni sinema filmi için imaj yeniledi. İşte aktörün yeni imajı;

Abone ol

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı ‘Muro’ karakteri ile tanınan oyuncu Mustafa Üstündağ, Mersin'de sakalsız haliyle ortaya çıktı. Üstündağ, gazetecilerden çekim yapmamalarını isteyip, tepki gösterdi, sonra izin verip, yeni filmi için sakalını kestiğini söyledi.

Merkez Mezitli İlçesi'ne bağlı Davultepe Mahallesi'nde teyzesinin oğlu Özkan Arıkan'ın Mehmet Yardaş ile birlikte işlettiği Barbekü Restaurant'ın açılışına rol arkadaşı Şefik Anatoğlu ile birlikte katılan Mustafa Üstündağ, yeni imajıyla görüntülenmesine öfkelendi.

Üstündağ, “Yeni halimle görüntü vermedim, bunu yayınlamayın” diye gazetecilere çıkıştı, ardından, kuzeni Özkan Arıkan'a doğru gülerek, “Abi, biz çekmeyin deriz çekerler, yayınlamayın deriz yayınlarlar” diye yakındı.

Bir süre sonra tepkisine son veren Üstündağ, görüntü alınmasında sakınca olmadığını söyledi. ‘Ağabeyim’ adlı sinema filmi için sakalını kestiğini kaydeden Üstündağ, filmde yıllar sonra birbirine kavuşan iki kardeşin başından geçen ilginç olayların anlatıldığını bildirdi. 


[PAGE]