BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.503,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Elmadağ MYO ilk mezunlarını verdi

Ankara Üniversitesi Elmadağ Meslek Yüksekokulu, Bu Yıl İlk Mezunlarını Verdi

Abone ol

Okul Bahçesinde Mezuniyet Töreni Düzenlendi. Törene Ankara Üniversitesi (A.Ü) Rektörü Prof. Dr. Cemal Taluğ, Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ve Öğrencilerin Yakınları Katıldı.

2007-2008 dönemimde eğitim hayatına başlayan Ankara üniversitesi Elmadağ Meslek Yüksekokulu, bu yıl ilk mezunlarını verdi. Elmadağ Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, okulun kurulmasında emeği geçenleri kutladı. Şahin, "Şehrimizin bir üniversite şehri olabilmesi için elimizden gelebilecek bütün gayretleri sarf edeceğiz. Bütün cehaletleri, özellikle ve öncelikle eğitim meşalesiyle geride bırakacağız" dedi.

Rektör Celal Taluğ ise mezuniyet törenlerinin daha çok aileler için yapıldığına dikkat çekerek, "Değerli aileler gözünüz aydın, hep böyle güzel günleri görün bu pırıl pırıl insanların" temennilerinde bulundu. Taluğ "Evlatlarınızın sizin desteğinize bundan sonra da ihtiyaçları var" diye konuştu.

Öğrenciler adına Musa Göcekoğlu konuşma yaptı. Bölüm birincilerine Rektör Taluğ tarafından çeşitli hediyeler verilirken, Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, masa tenisi turnuvasında birinci olan öğrencilere kupalarını verdi.

Daha sonra, okul birincisi ve aynı zamanda bölüm birincisi olan Gülnaz Güvenç birincilik kütüğüne plaket çaktı. Cemal Taluğ, okul birincisi Güvenç'e bir adet kol saati hediye etti ve koluna taktı. Seymen ekibinin gösterileri sonrasında meslek yüksekokulu mezunları hep birlikte havaya kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.