BIST 10.899
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.447,99
HABER /  SPOR

İşte Fenerin transfer listesi

Süper Lig’in lideri Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde transfer listesini oluşturdu. Listede hangi isimler yer alıyor?

Abone ol

Fenerbahçe sezon sonunda futbol takımına yıldız isimler katmak için hararetli bir çalışma içinde. Çok gizli yürütülen transfer çalışmalarında hedefler de belirlendi.

F.Bahçe transfer bombalarını patlatmak için gizli çalışmalar yürütüyor. Roberto Carlos ve Carew yabancı adaylar. Yerlilerden de Kayserisporlu Gökhan Ünal ile Antalyasporlu Ali Bilgin listede.

Fenerbahçe sezon sonunda futbol takımına yıldız isimler katmak için hararetli bir çalışma içinde. Çok gizli yürütülen transfer çalışmalarında hedefler de belirlendi. İşte F.Bahçe'nin yeni yıldız adaylarında son durum.

Roberto Carlos
F.Bahçe Kulübü, "İlgilenmiyoruz" dese de Brezilyalı yıldızın ismi gündemden düşmüyor. Ayrıca Carlos'un menajerinin "Ev bakmaya geliyoruz. İki yıllık anlaşma sağladık. İş imzaya kaldı" açıklaması da kısa süre önce yayınlandı. Yönetim, sambacı ile sol kanat sorununu çözüp, onun isminden kazanacağı parayla da maliyeti minimuma indirebilir.

John Carew
Gündemdeki bir başka flaş isim Norveçli John Carew. Sezon sonu "Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda oynayamaz" maddesi sona erecek Carew için özellikle başkan Aziz Yıldırım'ın ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Gökhan Ünal & Ali Bilgin
Yabancıların yanı sıra yerlilerle de kadroyu takviye etmek isteyen F.Bahçe'nin listesinin başında Antalyasporlu Ali Bilgin ile Kayserisporlu Gökhan Ünal var. Sarı-lacivertli kulüp, Zico'nun onay verirse her iki oyuncuyu da almaya çalışacak. Ekonomik gücü ve hedefleri göz önüne alındığında F.Bahçe'nin transferlerde zorlanmayacağı düşünülüyor.

Sabah