BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,99
ALTIN 2.445,77
HABER /  MAGAZİN

İşte en çok kazanan kadınlar!

Forbes'ın yaptığı 'Hollywood'un en çok kazanan kadın oyuncuları' listesinin ilk sırasını bu yıl, tahmini 33 milyon dolarlık kazancıyla Angelina Jolie aldı.

Abone ol

Forbes dergisinin hazırladığı 'Hollywood'un en çok kazanan kadın oyuncuları' listesinde Angelina Jolie açık ara önde.

İngiliz basınından The Daily Mail'in internet sitesinde yer alan habere göre; Forbes dergisinin yaptığı listesindeki isimler ise oldukça şaşırtıcı. Bu isimlerin kazançları yıllardır sinema sektöründe çalışan birçok meslektaşlarını bile solluyor. Angelina Jolie'nin başı çektiği listede diğer oyuncuların geçtiğimiz yıldan bu yana ne kadar kazandıkları yer alıyor.

Forbes bu listeyi oluşturmak için, sinema dünyasının önde gelen isimleriyle, yapımcılar ve yöneticilerle görüşmeler yapıp sanatçıların 2012 Haziran'ından 2013 Haziran'ına kadar elde ettikleri kazancın bir tahminini yapıyor.

Silver Linings Playbook (Umut Işığım) adlı filmdeki rolüyle Oscar kazanan Jennifer Lawrence listede ikinci sırada yer alırken üçüncü sıradaki isim ise 'Twilight / Alacakaranlık' film serisiyle yıldızı parlayan Kristen Stewart oldu.

'The Amazing Spider-Man /İnanılmaz Örümcek Adam' filminde, gerçek hayattaki erkek arkadaşı Andrew Garfield'la birlikte rol alan Emma Stone’un 16 milyon dolarlık geliri, oyuncuyu listenin beşinci sırasına yer aldığı araştırmaya göre; Sandra Bullock ve Natalie Portman, 14 milyon dolar, Mila Kunis ve Julia Roberts 11 milyon dolarlık gelirleriyle Hollywood'un en çok kazanan kadınlarından.

İşte Hollywood'un en çok kazanan kadın oyuncuları listesi;

1. Angelina Jolie, 33 milyon dolar

2. Jennifer Lawrence, 26 milyon dolar

3. Kristen Stewart, 22 milyon dolar

4. Jennifer Aniston, 20 milyon dolar

5. Emma Stone, 16 milyon dolar

6. Charlize Theron, 15 milyon dolar

7. Sandra Bullock, 14 milyon dolar

8. Natalie Portman, 14 milyon dolar

9. Mila Kunis, 11 milyon dolar

10. Julia Roberts, 11 milyon dolar