BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.408,69
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

İşte en çok izlenen yabancı diziler

Türkiye'nin en çok izlenen yabancı dizileri hangileri biliyor musunuz? İşte cevabı;

Abone ol

İnternet üzerinden Mart ayında en çok izlenen yabancı diziler belli oldu. Bu ayın tıklanma rekoru yine Spartacus oldu. Dünyada büyük ilgi toplayan dizinin her iki sezonu da hala izlenirken, The Vampire Diaries ikinci Supernatural ise üçüncü oldu.

Online dizi sektörü giderek büyüyor. İnternet araştırmalarına göre her 3 kişiden biri internet üzerinden sezon dizilerini izliyor. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinden diziizlesekmi.net Mart ayında Türk kullanıcıların en çok izledikleri yabancı dizi lerinin istatistiğini çıkardı.

Araştırmaya göre Spartacus, Türkiye'de her üç sezonu da izlenen dizilerin ilk sırasında yer alıyor. 

Türkiye'de yayın hakları Doğuş Grubu tarafından alınan dizinin birinci ve ikinci sezonları, Cnbc-e ve e2'de yayınlanıyor. 

Amerika'da yayınlanmasının hemen ardından gönüllüler tarafından Türkçe altyazısıyla onlarca sitede yeniden gösterilen dizinin internet üzerinde de özel fan sayfaları bulunuyor.

Mart ayında en çok izlenen ikinci dizi ise The Vampire Diaries oldu. Genel izlenme periyodunda birinciliği elinde bulunduran dizinin, Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. 

Listenin üçüncü sırasında ise Supernatural yer alıyor.