BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İşte Dalanın Ergenekonu

Bedrettin Dalan, hakkındaki iddialara sert çıktı. Dalan'ın Ergenekon için de çok ilginç bir yorumu var. İşte Dalan'ın sözleri;

Abone ol

İNTERNETHABER

Bedrettin Dalan'ın ABD'deki tedavisi sürerken hakkında çıkan haberlerle ilgili bugün ilk kez bir TV kanalına konuştu. Ergenekon'u "at izi it izine karıştırılıyor" sözleriyle değerlendiren Dalan, AK Parti'yi eleştirirken yine iddialı konuştu.

Ergenekon soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Bedrettin Dalan, hakkındaki iddialara Star Haber'de cevap verdi. Güvenlik kameralarıyla ilgili de sözünü esirgemeyen Dalan, "Kameraları tekrardan taktıracağını söyleyerek eğer suçsa gelip söksünler" dedi.

İşte Dalan'ın o sözleri;

"KAMERALARI GELİP SÖKSÜNLER"

Güvenlik kameraları vardı. Evet koydurmuştum, güvenlik ihtiyacı vardı o zaman. Güvenlik ihtiyacına binaen koydurdum. Ondan sonra da bir müddet sonra da söktürdüm. Şu anda orada değilim ancak talimat vereceğim yeniden koyduracağım. O kameraları suçsa gelip söksünler. Suç aletlerini söksünler.

Sizin gazetenizde şu an güvenlik kameraları yok mu? Her yerde var. Eğer kamera koymak suçsa piyasada serbestçe satılmaz Türkiye'de.

"VELİ KÜÇÜK İŞ İSTEDİ"

Veli Küçük'ü tanırım. Tanırım dediğim iki defa geldi gitti. Bir emekli albaya iş istedi.

"TÜRKİYE'YE İSLAMİ DEVLET MODELİ"

Hiç o kadarını bilmiyorum. Ben Ak Parti'yle ilgili konuşmuyorum. Ben Türkiye'de din devleti kurulma üzerine uluslararası bir projenin yapıldığını maalesef biliyorum. Türkiye'de bir din devleti kurulmak üzere uluslararası, yani ingilizce de "Soft İslamic Oriantic Democratic Country" adı bu. Bu konsepti herkese anlattım.

"ŞENER PAŞA'YI TANIRIM"

Şener Eruygur Paşa'ya da anlatmış olabilirim. Başka paşalara da anlatmış olabilirim, sivil efendilere de anlattım. Televizyonda da anlattım ne var yani.

"AT İZİ İT İZİNE"

At izi it izine karıştırıldı ve benim burdaki şahsi kanaatim korkunç bir şey var. Psikolojik harekat var yani. Resmen psikolojik bir harp gibi görüyorum ben bunu. Maalesef Türkiye'de insanların tüm toplumun üzerine bir karabasan bastırıldı.