BIST 10.730
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.502,67
HABER /  DÜNYA

İşte mucizenin görüntüsü

ABD'de 2009 neredeyse kabusla başlayacaktı. Neyse ki pilot, onlarca hayatı kurtardı. İşte o mucize kurtuluş;

Abone ol

New York’ta yolcu uçağı kalkışından kısa süre sonra Hudson nehrine zorunlu iniş yapmış, iki motoru da duran uçağın bütün yolcuları kurtarılmıştı. İşte bu mucize kurtuluşun yeni görüntüleri ortaya çıktı. İşte saniye saniye o mucize kurtuluş;

New York La Guardia Havaalanı’ndan Kuzey Carolina eyaletindeki Charlotte kentine gitmekte olan Airbus 320 tipi uçak, kalkıştan birkaç dakika sonra kuş sürüsüyle çarpıştığı için, motoru bozulmuş ve Hudson nehrine zorunlu iniş yapmıştı.

İşte o mucize kurtuluş, Hudson nehri yakınlarındaki işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İşte o görüntüler;

LUFTHANSA'DA PANİK YAŞADI

Alman Havayolları Lufthansa'nın önceki gün İstanbul-Frankfurt seferini yapan uçağı Atatürk Havalimanı'nda kalkıştan 12 dakika sonra sol motorunda meydana gelen patlama nedeniyle havada büyük tehlike atlattı. Sol motorunun yanma odalarında meydana gelen patlama nedeniyle motorun arka tarafında bulunan tirbünlerin parçalandığı Airbus -321 tipi yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı.

ÜÇ PARÇA DÜŞTÜ

Kalkıştan kısa bir süre sonra sol motorunda patlama meydana gelen uçaktan kopan tirbün parçalarından üçünün Sefaköy'de bulunan bir çikolata fabrikasının çatısına düştüğü tespit edildi. Firma yetkililerinin olay sonrası Atatürk Havalimanı'nı arayarak durumu bildirmesi üzerine parçaların incelenmek üzere hangara getirildiği öğrenildi

LUFTHANSA: "KUŞ ÇAPRTI"

Olayla ilgili olarak Lufhansa'dan yapılan açıklamada uçağın kalkıştan 12 dakika sonra sol motoruna kuş çarpması nedeniyle Atatürk Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldığını belirterek, uçağın tek motorla havaalanına güvenli ve normal iniş yaptığını söyledi.Yetkililer mühendislerin uçağı incelemeye devam ettiğini söyledi.