BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,66
ALTIN 2.506,07
HABER /  SEÇİM

İşte CHP'yi yakacak Sarıyer belgesi

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Sarıyer kararına AK Parti itiraz edecek. Belge de var. O belgeyi İnternethaber.com yayınlıyor.

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) CHP'nin Sarıyer kabusu sürüyor! Yüksek Seçim Kurulu'nun CHP'nin Sarıyer'de seçimlere girebileceği yönündeki kararını değiştireceği iddia edilen belgeyi İnternethaber.com açıklıyor! Belgede, CHP'nin Sarıyer'de seçimlere girebileceğine ilişkin listeyi, iddia edildiği gibi saat 17.00'da değil 17.01'de teslim edildiğini gösteriyor.

Sarıyer'de işler bir kez daha karışıyor! Sarıyer İlçe Seçim Kurulu, CHP'nin seçimlere girebilmesi için gerekli aday listesini geç teslim ettiği gerekçesiyle seçimlere giremeyeceği yönünde karar almış, karara CHP itiraz etmişti.

YSK TOPLANDI, KARARI DEĞİŞTİRDİ

Yüksek Seçim Kurulu, CHP'nin başvurusu üzerine önçemi gün toplanmış, ilçe seçim kurulunun kararını oy birliğiyle yok saymıştı. CHP'nin seçimlere girebileceği yönündeki bu karara ilk tepki ise AK Parti'den geldi.

"HUKUK SKANDALINA İTİRAZ EDECEĞİZ"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Yüksek Seçim Kurulu'nun kararını hukuk skandalı olarak nitelendirerek, belgeleri kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. İşte o belgeye internethaber.com ulaştı. Belgede, iddia edilenin aksine listelerin saat 17.00'da değil 17.01'de teslim edildiğini gösteriyor. YSK'nın seçim takvimine göre siyasi partilerin aday listelerini en geç 17.00'da teslim etmeleri gerekiyor. Belirtilen süre sonrası teslim edilen listeler ise kabul edilmiyor.

İşte Sarıyer'de CHP'nin işini zorlaştıracak o belge;


67.20140221214430.jpg