BIST 10.759
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.504,77
HABER /  GÜNCEL

İşte Cemin son ifadeleri

Cem Garipoğlu mahkeme... Sorulara verdiği yanıtlar çarpıcı... Evde para olup olmadığı soruldu... İşte son bilgiler;

Abone ol

İNTERNETHABER

Cem Garipoğlu teslim olduktan sonra sabah saatlerinde önce sağlık kontrolünden geçirildi, sonra savcının karşısına çıkarıldı. Daha sonra mahkemeye sevk edilen Cem Garipoğlu tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderildi.

İŞTE CEM'İN VERDİĞİ İFADEDEN SATIRBAŞLARI

*İstanbul'da bahçeli bir evde kaldım. Eve beni tanımadığım bir kişi götürdü.

- Bavula sığmadığı için cesedi testereyle parçalayıp gitar kutusuna koydum

- Etiler'deki cesedi bıraktığım yeri rasgele seçtim

- Yurtdışına çıkmadım, bilmediğim bir yere beni bir kişi götürdü.

- Olayda satanizm yok

- Çok üzgünüm o ölmeseydi ben ölseydim

-Evde 700 bin dolar yoktu...

-7 ay boyunca bahçeli evde kaldım

-Daha önce yakalanıp bırakılmadım.


- "Münevver Karabulut'u olay günü okulundan aldım. Evime götürdüm"


- "Kaldığım bahçeli evde gündemi sürekli takip ettim"

 -Cinnet getirdim, hatırlamıyorum"



Cem'in götürüldüğü adliye önünde öyle bir pankart
açıldı ki Münevver'in ailesi deliye döndü... TIKLAYIN
 

SUCUK EKMEK SÖZÜNE TEPKİ: Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, polisi beklerken Cem ile sucuk ekmek yediklerini anlatan Garipoğlu ailesinin avukatına ateş püskürdü. Epözdemir Meslektaşımızın bazı basın mensuplarına, 'aile beni aradıktan sonra Cem'i aldım. Sucuk ekmek yedik' şeklindeki açıklamaları çok incitici. Ortada acılı anne ve baba var. Biraz da onların tarafından bakmak lazım" dedi.

CEM'İN YAKALANDIKTAN SONRA
BUGÜN YAŞADIKLARININ ÖZETİ...


HAKİM ÖNÜNDE: Gülhane Çocuk Mahkemesi'ndeki ifadesi tamamlanan Garipoğlu hakim önüne çıktı...


Cem'i, Münevver'in aile yakınları ve arkadaşları linç etmek istedi... Polis güç engel oldu...  TIKLAYIN...
 


FRANK SİNATRA DİNLEDİ: Cem Garipoğlu'nun teslim oluşuyla ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkıyor. Garipoğlu'nun saat 00.45'de geldiğini belirten Avukat Aytekin Kaya, “Cem otomobile bindiğinde, 'Babamın içeride olmasından çok büyük vicdan azabı çekiyorum. Ona çok üzüldüm. Karnım çok aç. Bana sucuk ekmek alır mısınız' dedi. Daha sonra otomobilin teybinden Frank Sinatra'yı dinledi. Bahçelievler'de bir yerde sucuk ekmek aldık. Başka bir şey konuşmadı.

HAKİM ÖNÜNDE: Gülhane Çocuk Mahkemesi'ndeki ifadesi tamamlanan Garipoğlu şu anda hakim önünde

ŞU ANDA İFADE VERİYOR: C.G, geniş güvenlik önlemleri altında, saat 11.10 sıralarında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının Gülhane'deki Çocuk Mahkemeleri binasına getirildi. C.G'nin, burada pedagog, psikolog ve sosyal hizmet uzmanı eşliğinde, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Öztürk tarafından ifadesi alınıyor.

PİŞMANIM: Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, polise verdiği ilk ifadesinde şu ifadeleri kullandı: "Pişmanım. Bir anlık bir gelişmeydi. Keşke ben ölseydim" "Hiç yurt dışına gitmedim. İstanbul'da dolaştım"

SORUŞTURMAYA İKİNCİ BİR SAVCI DAHA: İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili soruşturması için ikinci bir savcı görevlendirildiğini bildirdi.

Teslim olduğu anda ilk sözleri babası içindi... Avukatı o anları anlattı... TIKLAYIN


EN ÇOK CERRAH SEVİNDİ: Osmaniye Valisi olarak atanan Celalettin Cerrah, Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısının gözaltına alınmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu, adaletin yerini bulacağını söyledi.

SAĞLIK KONTROLÜ: C. G, sağlık kontrolünden geçirilmek için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. 7 dakika süren kontrolün ardından savcıya götürüldü.

ERDOĞAN TEBRİK ETTİ: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da konuyla ilgili olarak gece bilgilendirildi. Erdoğan ekibi tebrik etti.

İLK SORGU: Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde tutulan C.G, buradan çıkarılarak sivil bir araçla Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Çocuk Şube Müdürlüğü'nün önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Sorgudan çıkışta vatandaşlar zanlıya linç girişiminde bulundu.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ: Cem Garipoğlu'nun gözaltında sırasında cinayet anı sorulurca titreyerek sinir krizine girdiği açıklandı. Polisler, fenalaştığı için Cem'e bir daha cinayet anı ile ilgili soru sormadı.

TEDİRGİNDİ: Avukatı, C.G'nin durumunu ''Tedirgin, psikolojisini çok normal görmedim''  sözleri ile özetledi.

İLK SÖZLERİ:  Münevver Karabulut'un katil zanlısı C.G'nin ailesinin avukatı Aytekin Kaya, C.G'nin, ''Babam için teslim oluyorum, babamın tutuklu olmasına üzülüyorum'' dediğini bildirdi.

CEM GARİPOĞLU'NUN AJANSTAN GELEN
SON FOTOĞRAFLARI....
LİNÇ GİRİŞİMİNDEN KARELER... İKİNCİ SAYFADA...

[PAGE]





[PAGE]





[PAGE]





[PAGE]





[PAGE]




[PAGE]





[PAGE]