BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,73
ALTIN 2.425,70
HABER /  GÜNCEL

Evli Can Dündar bir kadını öperken yakalandı

Kadınları üzecek haber... O erkeklerin yüzakıydı. Romantikti, sadıktı, güvenilirdi. Ama esmer bir güzelle öpüşürken yakalandı.

Abone ol

Eşine olan aşkını her fırsatta dile getiren, 'romantik', 'sadık', 'güvenilir' gazeteci-yazar Can Dündar, Bebek açıklarında esmer bir güzelle öpüşürken objektiflere yakalandı. Fotoğrafı iyi niyetli olarak "öpüşmüyor, kulağına bir şey fısıldıyor" diye yorumlamaya çalışsak dahi olmuyor, olamıyor! Gerçeklerden kaçılmıyor!

DENİZ TAKSİDE KAÇAMAK

HT Magazin'in haberine göre; 18 yıldır Dilek Dündar ile evli ve bir çocuk babası olan usta gazeteci önceki gün yanında esmer genç bir kızla Bebek'e geldi. Arabasını park ettikten sonra yanındaki kadınla Boğaz'da çalışan deniz taksilerden birine bindi. Güzel havanın ve boğazın tadını çıkartan ikili tekne kıyıdan iyice uzaklaştıktan sonra öpüşmeye başladı.

KADINLARIN EN ÖNEMLİ KALESİ DÜŞTÜ

Yazılarında sürekli eşine duyduğu aşktan bahseden Dündar'ın bir kadınla yaptığı kaçamak en çok kadınları üzdü. Çündü Dündar kadınlar için erkekliğin yüzakıydı. Romantikti, sevgi doluydu ama en önemlisi sadıktı, aldatmazdı... Yani kadınların en önemli kalesi düştü. 

Habertürk'ün magazin servisi haberi böyle ortaya çıkardı:


DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
İSPATLAYIN ETEK GİYERİM!

[PAGE]

Sulhi Aksüt ve Sibel Can'ın boşanma davasından çıkan eski sır ortalığı karıştırdı. Aksüt eşinin parasında gözünün olmadığını belirtmek için mahkemeye sunduğu savunmasında Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural’ın boşanmak için 1 milyon dolar aldığını söylemişti. Hakan Ural "İspatlayın, Taksim'de etek giyerim!"

Hakan Ural; “Sibel’in parasında gözüm olsaydı, eski eşi Hakan Ural’a boşanırken 500 bin dolar ödemezdim. Sarıyer’deki annemin evini Hakan Ural’a vermezdim” diyen Sulhi Aksüt’e sert tepki gösterdi:

SİBEL CAN 10 YIL ÖNCE SÖYLEMİŞTİ
Hakan Ural para almadığını söylese de Sibel Can ise 1999 yılında eşinin telefonlarını dinlettiği iddiasıyla yargılandığı mahkemede “Eski eşim Hakan Ural’a boşanma protokolü gereği 1 milyon dolar ödemeyi üstlenip, bunun 600 bin dolarını ödedim” savunmasıyla dikkat çekmişti.

İSPATLAYIN TAKSİM MEYDANINDA ETEK GİYER GEZERİM

Ural şunları söyledi:

"Niye üstüme geliyorlar “Ben eşimden (Sibel Can) 10 yıllık evliliğimizde, birlikte ortak almış olduğumuz evi aldım. Bir takım olaylar oluyor ve ben içine çekiliyorum. Bir şeylere cevap verirken 10 sene öncesine dönüyoruz ve ben sorgulanırcasına hesap veren durumuna düşüyorum. İki kişi kavga ediyor, olan yine bana oluyor. Ortada ne 1 milyon dolar ne de Sulhi Bey’den almış olduğum ev var. Ne de 500 bin dolar. Bunu kanıtlayan olursa Taksim meydanında etek giyer gezerim.

EMRAH'IN CİMRİLİĞİ FİLM OLUR! BU KADARI DA ÇOK FAZLA!

[PAGE]

Emrah'ın sevgililerinin çoğunu internette bulduğu ortaya çıktı.Ünlü sanatçı ciddi birliktelik yaşadığı Sinem Ayşe ile Facebook vasıtasıyla tanışmış

Akşam gazetesinde yer alan habere göre Emrah'ın internet sevdası telefon faturasından kaçmak içinmiş.

Mıhlıçay Aşıkları filminde Devrim Saltoğlu ile gerçekten ilişkiye girdikleri iddia edilen Selen Görgüzel ile bu yolla tanışıp gizli aşk yaşadığı anlaşılan Emrah'ın interneti seçmesinin ilginç nedenleri var.

CEP TELEFONU FATURASINDAN KORUNMAK İÇİN

Şarkıcının kadınlara, "Cep telefonu radyasyon yaydığı için kullanmıyorum" diyerek numarasını vermiyormuş. Eli sıkı bir insan olarak tanınan Emrah'ın yakın çevresi ise "Yüklü cep faturalarından korunmak için konuşmuyor” iddiasında bulundu.


SEDA SAYAN'IN YUH ARTIK DEDİRTEN İSTEĞİ

[PAGE]

KANAL D‘de“Susma” isimli programa başlayan Seda Sayan’ın habercilikte yeni bir hedefi var: Ana haber sunmak.

Önceki akşam verdiği iftar yemeğinde gazetecilerle buluşan Sayan “En büyük hayalim ana haber sunucusu olmak... Galiba o tarafa doğru kayıyorum. Çok iyi de başarırım. İnsan hayalinde ne varsa, imkânları çerçevesinde bunu yapmalı, başarmalı diyorum. Sonunda ben de ana haber sunacağım” dedi.

BİRAND'IN YERİNE GÖZÜNÜ DİKTİ

M. Ali Birand’ın kendisi için “Ana haber sunabilir” şeklindeki açıklamalarına da değinen Sayan, “Beni çok memnun etti. Ben de bu yolda ilerliyorum, neden olmasın? İyi yapacağıma eminim” diye konuştu.

YAKIŞIKLI OYUNCU EVLENİYOR

[PAGE]

“Yılan Hikayesi” dizisindeki Memoli karakteriyle şöhreti yakalayan Memet Ali Alabora, bekarlığa veda ediyor.

Alabora, iki yıldır birlikte olduğu oyuncu Pınar Öğün ile 22 Kasım’da nikah masasına oturacak. Çift, sadece aile ve yakın dostların davet edileceği sade bir törenle evlenecek.

BÜLENT ERSOY ŞAKIR ŞAKIR AĞLADI AMA GÖZYAŞLARINI SİLMEDİ

Hayatları hastanede kesişen üç kanser hastasının öyküsünü anlatan 18 Eylül'de vizyona girecek olan 'Sonsuz' filminin galası önce gün Maslak Tim Show Center'da yapıldı. 

MAKYAJI BOZULMASIN DİYE GÖZYAŞLARINI SİLMEDİ

Geceye çok ağır bir makyajla katılan Bülent Ersoy'un, sıradışı giysileri ve tarzıyla, rock ve gotik müziğin asi çocuğu Marilyn Manson'a olan benzerliği dikkat çekti. 'Sonsuz' filminden çok etkilenen Diva, filmin sonunda da gözyaşlarına hakim olamadı. Ancak makyajının bozulmaması için gözyaşlarını silmemeyi tercih etti. Ersoy, film hakkında da şu yorumu yaptı: 'Hem duygusal hem dramatik! Ağlamamak ve gülmemek elde değil...'

BÜLENT ERSOY'UN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIĞI ANLARIN FOTOĞRAFLARI

[PAGE]


[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]