BIST 9.099
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,06
HABER /  GÜNCEL

Damat adayı İzdivaçta kötü yakalandı

İzdivaç programına evlenmek için katılan Sami Bey, hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı.

Abone ol

Adaylardan biriyle konuştuğu esnada konuklardan bir kişi söz istedi. Zuhal Topal'in konuğa mikrofonu vermesiyle hiç beklenmeyen bir durum yaşandı.

BU ADAMI TANIMIYORUM

Esnaf olduğunu söyleyen kişi, Sami Bey'in kendisinden yıllar önce 3 halı aldığını, senetlerine rağmen kaçıp gittiğini ve bir daha da izine ulaşamadığını öne sürerek, Sami Bey'i Star TV'de görünce de programa geldiğini söyledi. Bir anlık şaşkınlıkla herkes kalakaldı. Sami Bey'in Kocasinan köyünde Berber olduğunu ve daha sonra da çekip gittiğini söyleyen kişinin sözlerine karşı Sami Bey, orada berberlik yaptığını ancak konuşan kişiyi tanımadığını söyledi.

SENEDİNİZ SEPETİNİZ VAR MI

"Nereye kaçtım?" diyen Sami Bey'e karşılık iddia sahibi esnaf "Nereye kaçtığını bulamadım. Sordum soruşturdum bulamadım. 3 tane halımı götürdün" diyerek iddiasını sürdürdü. Daha sonra iki arasında birbirlerinin yalan söyledikleri şeklindeki tartışma üzerine Zuhal Topal araya girerek sürpriz konuğa "Bakın bu büyük bir itham. Senediniz, sepetiniz var mı elinizde?" diyerek yaşanan duruma şaşırdı.

GELİN ADAYI STÜDYODAN AYRILDI

Olayın yıllar önce olduğunu ve senetlerin ortada olmadığını söyleyen esnaf, iddiasında diretmeye devam etti. Sami Bey ise kuaför olduğunu ve tanınan bir kişi olduğunu belirterek iddiaları reddetti. Kısa süreli bu şaşkınlık anlarından sonra Zuhal Topal, tartışmanın büyümesi üzerine konukların tartışmalarını stüdyonun dışında yapmalarını istedi. Tam bu esnada Sami Bey'i beğenerek gelin adayı olan kişi ise şaşkınlık içinde olanları seyretti ve daha sonra o da stüdyodan ayrıldı. (Televizyon Gazetesi)

İŞTE O ANLAR

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]