BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.436,84
HABER /  MAGAZİN

En büyük lüksüm akbilim

Oynadığı filmin parasını alamayınca basında paragöz olarak gösterilen emektar sanatçı Göktay ateş püskürdü.

Abone ol

Oynadığı 'Çıngıraklı Top' ve '7 Kocalı Hürmüz' filmlerinden parasını almadığı iddia edilen usta tiyatrocu Zihni Göktay içinde bulunduğu durumu anlattı.

Şehir Tiyatroları oyuncusu Göktay, "Allah'a şükür zor durumda değilim, başımı sokacak bir evim var. Ama verilen sözler yerine getirilmeyince dayanamıyorum. İşçinin teri sırtında soğumadan, parasını vereceksin" dedi.

Sabah gazetesinin haberine göre; emeğinin karşılığını almaktan başka derdi olmadığını anlatan Göktay sözlerini şöyle sürdürdü:

"Boğaz'da dört tane balık yenecek yer say desen, sayamam"

"Basında bu haberler çıktıktan sonra 'paranız hesabına yatmıştır' diye mesaj attılar. O kadar üzüldüm ki, açıp da teşekkür etmedim. Paramın dilencisi oldum. Bu saatten sonra böyle şeylerle uğraşmak ağrıma gidiyor." Mütevazı yaşadığının altını çizen ünlü oyuncu şunları anlattı: "Ne Akdeniz'de gemim ne Ege'de yatım; bir kütüphanem bir de çekyatım var. Gitsek gitsek Ayvalık'a tatile gidiyoruz. Karavanla Ada Kamp'ta kalıyoruz. Bali Adaları neresi, bilmem. Boğaz'da dört tane balık yenecek yer say desen, sayamam. Bilmiyorum, gitmedim çünkü. Gitsem 'kaç lira hesap gelecek?' diye rahatsız olurum. Çok şükür evim var. Bir de en büyük lüksüm olan akbilim... Körüklü- körüksüz, çift katlılar, metrobüsler, denizotobüsleri, hepsi benim emrimde..."

Son dönem yaşananlardan ders aldığını anlatan Göktay, "Önce para, sonra iş" dedi ve ekledi: "Yeminim var, para elime geçmeden sete adımımı atmam."