BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 34,97
ALTIN 2.492,14
HABER /  MAGAZİN

İşte bu senenin aşk sürprizi!

Şahan Irmak Doğa Rutkay'ı çabuk unutmuşa benziyor. Çünkü önceki akşam yine sevgilisinden yeni ayrılan bir güzelle birlikteydi.

Abone ol

İki yıllık sevgilisi Bülent İnal’dan ayrılan Beren Saat, perşembe gecesi sürpriz bir isimle görüntülendi.

Saat, dört yıllık sevgilisi Doğa Rutkay’dan ayrıldığını yazılı bir açıklamayla duyuran Şahan Gökbakar’la önce sinemaya gitti, ardından da yemek yedi. Yemekte Gökbakar, sık sık Saat’in yanağını okşadı.

ÇOK ZOR EVET DEDİ

Beren Saat’in Şahan Gökbakar’a ’evet’ demesinin ise oldukça zaman aldığı öğrenildi. Gökbakar’ın birbiri ardına gönderdiği telefon mesajlarına kayıtsız kalamayan genç oyuncu, yemeğe çıkma teklifini sonunda kabul etti. Çift ilk kez önceki gün Kanyon’da bir araya gelerek baş başa yemek yedi ve birbirlerini tanıma dönemi içine girdi.

İNTİKAM AŞKI İDDİASI

Ancak magazin kulislerinde Gökbakar’ın bu ilişkiyi eski sevgilisi Doğa Rutkay’a inat olsun diye yaşadığı da konuşuluyor. İddialara göre Doğa Rutkay, Recep İvedik filmleriyle gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar’ın değişiminden rahatsızdı ve sevgilisini bu konuda defalarca kez uyardı.

Gökbakar’ın tutumunda bir değişiklik olmayınca da ilişkisini mayıs ayında bitirmeye karar verdi. Terk edilmeyi hazmedemeyen Gökbakar ise yakın dostlarına “Doğa’nın canının öyle bir acıtacağım ki çok üzülecek” diyerek yıldızı her geçen gün daha da yükselen Beren Saat’in peşine düştü.

İKİLİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ 

[PAGE]