BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

İşte bu da günün fotoğrafı!

Yurdum insanı bunu da yaptı! Fotoğrafa bakıp da adamın ölmüş ya da yaralı olduğunu düşünmeyin. Kaza sonrası şaşırtan manzara.

Abone ol

İzmir'de 48 yaşındaki Sabri Öztürk'ün kullandığı minibüs, hızla girdiği virajda kontrolden çıkıp çarptığı bariyerlerde asılı kaldı. Alkolün etkisiyle kazadan sonra sızan Öztürk ve 55 yaşındaki arkadaşı Osman Kara, sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından uyandırıldı.

KAZA YAPTILAR AMA UYUMAYA DEVAM

Çamkule Semti Sağlık Ocağı önünde bugün saat 04.30 sıralarında meydana gelen kazada, bir minibüsün yoldan aşağıya doğru inerken virajı alamayarak çarptığı bariyerlerde asılı kaldığı ihbarını alan polis, olay yerine gitti.

Ekipler, 35 HZJ 45 plakalı minibüsün sürücüsü Sabri Öztürk'ü aracın arkasında yerde yatarken, arkadaşı Osman Kara'yı da olduğu yerde uyurken buldu. Öztürk ve Kara'nın kaza sonucu yaralanmış veya ölmüş olabileceğini düşünen polis ekibi, olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi çağırdı.

HADİ UYAN SABAH OLDU

Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle uyanan Sabri Öztürk bir şeyi olmadığını söyleyerek ayağa kalktı. Bir itfaiye görevlisi de araç içinde sızan Osman Kara'yı “Hadi uyan sabah oldu” diyerek uyandırdı.

Yapılan incelemede, alkolün etkisiyle sızdıkları anlaşılan Öztürk ve Kara, polis tarafından ifade için Altındağ Polis Merkezi'ne götürüldü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İŞTE O ANLARIN FOTOĞRAFLARI

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]