BIST 10.843
DOLAR 32,21
EURO 34,99
ALTIN 2.441,30
HABER /  GÜNCEL

İşte Boğa burcunun 2010 yıldız falı

2010 yılında siz Boğalar; dostlukların ve arkadaşlıkların değerini anlıyacağınız bir yıl olacak peki ya İkizleri neler bekliyor?

Abone ol

BOĞA BURCU


2010 dostlukların ve arkadaşların değerini anlayacağınız süpriz gelişmelerle dolu bir yıl olacak.Jüpiter’in olumlu etkisi ile başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirebilir ve güçlü sahibi dostlarınızdan aldığınız destek ile yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Bu yıl içinde maddi veya manevi bir dileğinizin gerçekleştiğini görebilir, sosyal çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilirsiniz.Kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir, mesleki atılımlarda bulunabilir ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Ortak çalışmalara yönelebilir ve grup çalışmaları ile başarıyı daha kolay yakalayabilirsiniz.İşte artan sorumluluklar ve sağlığınızı olumsuz etkileyebilecek durumlar söz konusu... Daha çok çalışmak ve sağlığınıza özen göstermek zorundasınız.Yılın ilk yarısında Mars’ın konumu ev ve aile ile ilgili sıkıntı verici durumlara neden olabilir.


İŞ VE PARA
2010yılında sosyal çevreniz iel kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve mesleki projelerinizi destekleyecek kişiler ile tanışabilirsiniz.İşinizde yeni atılımlar başlatabilir ve buna bağlı  olarak ta gelirinizi arttırabilirsiniz.Sosyal ilişkileriniz için fazla para harcayabilir ve katılacağınız toplantılarda işiniz ile ilgili yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.Yoğun çalışma temposu içinde yeni teknik beceriler edinebilir ve işinizin geleceği için sağlam temeller kurabilirsiniz.


İLİŞKİLER
Aşk: 2010 yılında sağlam ve geleceğe yönelik bir ilişki arayışı içinde olabilirsiniz.Katıldığınız sosyal etkinliklerde ve arkadaş toplantılarında böyle biri ile karşılaşma olasılığınız fazla. Uzun süredir arkadaş olarak sürdürdüğünüz bir ilişki aşka dönüşerek evlilikle noktalanabilir.Bekarsanız arkadaşlarınızın tanıştıracağı biri ile anlaşmanız da mümkün. Evliyseniz eşiniz ile iyi anlaşabilir ve mutluluğunuzu sosyal çevreniz ile paylaşabilirsiniz.Sonbahar aylarında karşıt burcunuzda geri giden Venüs’ün etkisi ile daha önce kaçırdığınız bir evlilik fırsatını yeniden yakalamanız ve eski sevgilinize yeniden dönmeniz söz konusu...
Aile: 2010 yılında ailenizle ilişkinizi uyum içinde sürdürebilirsiniz.Satürn’ün etkisi ile dayı, hala, teyze, amca gibi yakın akraba ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz.Kuzenlerinizle ilişkilerinizde sorun yok.Yılın ilk yarısında ev ve aile ile ilgili sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz.


SAĞLIK
Sizler güçlü ve sağlam beden yapısına sahip insanlarsınız.Öyle çabuk hastalanmazsınız.Ama ne var ki önümüzdeki yıllarda Satürn’ün etkisiylebu güne kadar göz ardı etmiş olduğunuz sağlık sorunları ortaya çıkarak sizi zorlayabilir.Diş ve kemik sağlığınıza dikkat etmeli ve ayakkabı seçimini iyi yapmalısınız.

VE İKİZLER

[PAGE]


İKİZLER BURCU
2010 sizin için bitişlerin ve başlangıçların yaşanacağı bir yıl olacak.Jüpiter’in Balık burcundaki transiti işte size başarı vaat ediyor ve kendinizi gösterebileceğiniz yeni olanaklar sunuyor.Çalışmalarınızla dikkat çekebilir, üstlerinizin desteğini alabilir ve fırsatları değerlendirerek istediğiniz yere gelebilirsiniz.Uranüz’ün etkisi ile işinizde yenilikler yapabilir ve kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz yeni bir işe geçebilirsiniz.


İŞ VE PARA
2010 yılı iş açısından başarılı olacağınız ve büyük düşüneceğiniz bir yıl.Doğal olarak işteki başarınız para durumunuzu da olumlu etkileyecektir.Bu yıl karşınıza çıkan fırsatları değerlendirerek işinizde yükselebilir ve yüksek kazançlı işler yapabilirsiniz.Sizden üst konumda bulunan kişilerden aldığınız destek ile işinizde daha iyi organize olabilir ve disiplinli çalışmalar ile istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.


İLİŞKİLER
Aşk:2010 yılında iş hayatınız aşk hayatınızın önüne geçebilir.Düşünceleriniz iş başarı ve maddiyata yoğunlaşırken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz.Satürn’ün etkisinde sevilmeme hissiyle ilişkilerinize sınır koyabilir ve zarar görmemek için etrafınıza duvar örebilirsiniz.İş çevrenizde ve iş toplantılarında karşılaşacağınız üstün biri ile ciddi anlamda ilişki başlatabilir ve ilerleyen dönemde evliliğe götürebilirsiniz.Yalnız bu ilişkide aşktan çok çıkarların ön planda olacağını da bilmelisiniz.
Aile: Uzun süredir Satürn sizi ev ve aile ile ilgili konularda zorladı ve sorumluluklarınızı arttırdı.Artık zorlayıcı etkisinden kurtulmuş bulunuyorsunuz.Annenizden, babanızdan ya da aile büyüklerinizden destek alabilir ve güven arttırıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz.Satürn ‘ün etkisi ile çocuklarınız ile ilgili sorunlar ile karşılaşabilir ve onlar ile daha çok ilgilenme gereği duyabilirsiniz.


SAĞLIK
2010 yılında önemli bir sağlık sorununuz yok .Yalnız Satürn’ün etkisiyle kendinizi keyifsiz ve mutsuz hissedebilir,yoğun iş temposu ve ilişkilerdeki hareketlilik nedeni yorulabilirsiniz.

HARPER'S BAZAAR