BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.418,15
HABER /  GÜNCEL

Bir şişe daha içmek istedi öldürüldü

Bursa'da kayınpederini öldürmek suçundan cezaevinden çıktıktan 20 gün sonra otomobilinde başından vurularak öldürülen Levent Limon'un katil zanlısı, cezaevi arkadaşı çıktı.

Abone ol

Olay günü aşırı alkollü şekilde bir bira salonundan arkadaşları ile birlikte çıkan Limon'un samimi arkadaşı Mustafa K. (34) tarafından bir şişe daha bira içmek istediği için öldürüldüğü belirlendi.

Edinilen bilgiye göre olay, hafta sonu merkez Yıldırım ilçesi Akçağlayan TOKİ konutları önünde gece 03.00 sıralarında meydana geldi. Polis ekipleri, park halindeki otomobilin sürücü koltuğunda bir erkek cesediyle karşılaştı. Yapılan araştırmada, başından tek kurşunla vurularak öldürülen kişinin, 2001'de kayınpederi İsmail Mutlu'yu bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla girdiği cezaevinden 20 gün önce tahliye edilen Levent Limon (36) olduğu belirlendi.

Araçta çok sayıda bira şişesi bulan polis, Limon'un katiliyle alkol aldığını ve zanlının araç içersinde içtiği birayı yarım bırakarak kaçtığını tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren cinayet büro ekipleri, Çiçek Caddesi üzerindeki içkili restoranların güvenlik kamera görüntülerini izleyip ölen Levent Limon ve beraberindeki 3 kişiyi aşırı alkollü halde restorandan çıkarken tespit etti.

Operasyon başlatan ekipler, çok sayıda suçtan kaydı bulunan Mustafa K. (34), İbrahim I. (41), Tuncer E. (32) ve G.E.'yi (23) gözaltına aldı.

Suçu işlediği itiraf eden Mustafa K.'nin, "Levent Limon daha içmeye devam etti. İçmeyi bırakıp eve gitmeyi önerdim. Karşı çıkıp tehdit etti. Elindeki silahla bana vurdu. Ben de silahı alıp vurdum" dediği öğrenildi.

Öte yandan polisin incelediği birahanenin güvenlik kamerası görüntülerinde zanlı Mustafa K.'nin ayakta durmakta güçlük çektiği, aşırı derecede alkollü olduğu tespit edildi.

Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.