BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,70
ALTIN 2.410,31
HABER /  GÜNCEL

Devlet zirvesi cenazede buluştu

TİKA Başkanı Musa Kulaklıkaya'nın, trafik kazası sonucu yaşamını yitiren kızı Sena Kulaklıkaya için Kocatepe Cami'nde cenaze namazı kılındı.

Abone ol

Geçirdiği trafik kazası sonucu 16 yaşında yaşamını yitiren TİKA Başkanı Musa Kulaklıkaya'nın kızı Sena Kulaklıkaya için Kocatepe Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu'nun namazı kıldırdığı cenaze törenine Sena Kulaklıkaya'nın babası Musa Kulaklıkaya ve ailesinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve bazı bakanlar katıldı. Samanyolu Ahmet Ulusoy lisesi öğrencisi Kulaklıkaya'nın cenazesi, namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan, Kocatepe Camii'nde, Türkiye'nin ilk kadın diplomatlarından biri olan, Sevil Yurdakul'un da cenaze namazı kılındı. Yurdakul'un cenazesine CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve bazı parti yöneticileri, emekli büyükelçiler ile subaylar katıldı. Cenaze törenine Genelkurmay Başkanı İlkker Başbuğ'un eşi Sevim Başbuğ ve Ergenekon davasından yargılanan Yalçın Küçük de katıldı.