BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.432,37
HABER /  GÜNCEL

İşte Bobo'nun sakatlık gerçeği

Beşiktaş tarihinin en çok gol atan yabancı futbolcusu olan Bobo’nun sürekli sağlık sorunu yaşamasının ardından ilginç bir sonuç çıktı.

Abone ol

Beşiktaş’ta Bobo’nun sol bacağının diğerinden 9 mm. kısa olduğu, kalça ve arka adalesindeki sorunların da bundan kaynaklandığı ortaya çıktı. Oyuncunun futbol hayatı tehlikede olmayacak ancak bu problemleri hep yaşayacak

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ imzalı habere göre, sürekli kalça ve arka adale problemlerinden şikayet eden siyah-beyazlı futbolcunun, ilk bakışta fark edilmeyen ancak detaylı bir sağlık kontrolünden sonra ortaya çıkan probleminin, yaklaşık 1 cm’lik bir kısalık olduğu vurgulandı. Sol kalça ve arka adalesindeki sıkıntıları, bu bacağın diğerinden kısa olması nedeniyle yaşayan Bobo’nun futbol hayatının tehlikede olmadığı, ancak kariyeri boyunca bu tür sağlık problemlerini yaşayacağı bildirildi.

Derbiye yetişir mi?
Kulüp doktorlarından Devrim Urgun, “Bobo’da 9 milimetre olan bir bacak kısalığı sözkonusu. Bu tür problemler, sporcuların dışında birçok insanda var. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bir sağlık sorunu değil. İnsanlarda fark edilmeyen bu durum, sporcuların detaylı sağlık kontrollerinden geçmesi nedeniyle ortaya çıkıyor. Bobo şu an Almanya’da tedavisini sürdürüyor. Bir hafta sonraki değerlendirmemizde tedavisinin daha da uzun sürüp sürmeyeceğini netleştireceğiz. Belki Galatasaray derbisinde de oynamayabilir” ifadelerini kullandı.