BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Ayıp ettin be Andre Santos

Corinthians'tan büyük umutlarla transfer edilen Andre Santos, bu sezon adeta iki farklı portre çiziyor.

Abone ol

Sezon başında oynanan Gurbet Kupası'nda Galatasaray'a attığı klas golle F.Bahçe'ye kupayı kazandıran ancak ligde kendini gösteremeyen Andre Santos'un Brezilya Milli Takımı'ndaki şovu devam ediyor.

İSTEKLİ VE HIRSLIYDI

Zaman gazetesinden Ahmet Uykan imzalı haberde, şimdiye kadar Sarı-Lacivertli ekipte 7 lig maçında görev alarak sadece 4 karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Sambacı, buna karşılık Brezilya'nın vazgeçilmez oyuncusu oldu. Önceki gece Katar'da oynanan Brezilya-Arjantin özel maçında 90 dakika forma giyen Santos, ortaya koyduğu başarılı futbolla göz doldurdu. Sol açıkta görev yapan Santos'un Arjantin maçında istekli ve hırslı oluşu da gözlerden kaçmadı.

BREZİLYA BASININDA FARKLI DEMEÇ

Halbuki yıldız futbolcu F.Bahçe'nin ligde son oynadığı G.Antepspor maçı öncesi kasık bölgesinde sakatlığının bulunduğunu ifade ederek zorlu karşılaşmanın kadrosuna alınmamıştı. Hatta bu olay Brezilya basınında farklı yorumlanmış ve Sambacı'nın "Arjantin milli maçı benim için çok önemli. Aykut hoca ile konuştum, bu maçta görev alabilmek için Antep deplasmanında affımı istedim. O da izin verdi." şeklindeki sözleri Sarı-Lacivertli camiada tepkilere yol açmıştı.

Bu arada F.Bahçe'nin bir diğer yabancı milli oyuncusu Issiar Dia da Senegal Milli Takımı'nda boy gösterdi. Hazırlık maçı çerçevesinde Gabon'u ağırlayan Senegal, karşılaşmayı 2-1 kazanırken Dia ise ülkesine galibiyeti getiren golü attı.

KOCAMAN İLK 11'DE REVİZYONA GİDİYOR

Fenerbahçe'de Bucaspor maçının hazırlıkları eksik kadro ile devam ederken, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın özellikle ilk 11'de önemli değişikliklere gidebileceği öğrenildi. Gaziantepspor maçında bekleneni veremeyen Cristian, Kazım ve Semih'i yedek kulübesine çekmeyi planlayan Kocaman, orta sahada Gökay, sağ kanatta Dia ve forvette ise Niang'ı ilk 11'de sahaya sürmeyi hedefliyor. Özellikle kanat atakları ile Bucaspor'u vurmak isteyen genç teknik adamın, Dia-Stoch ikilisi ile hücum gücünü zenginleştirmek istediği bildirildi. Bu arada Fenerbahçe'de, Kurban Bayramı nedeniyle geleneksel bayramlaşma töreni bugün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde 11.00-14.00 saatleri arasında yapılacak.