BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.398,61
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim'i Eser terketti kim elendi?

İşte Benim Stilim 'de bu hafta Melisa Şahin elendi. Zeynep Öztürk İşte Benim Stilim jürisinin kalsın dediği isim oldu. Melisa Şahin tavır koyarak gitti.

Abone ol

Geçen hafta Gülay Hançer 'in elendiği İşte Benim Stilim 'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı saat 21.45'te başlayan eleme gecesinde belli oldu. Eser Yenerler suni kriz çıkarıp İşte Benim Stilim jüriliğini terkederken yarışmada en düşük oyu Melisa Şahin aldı. Peki İşte Benim Stilim 'de bu hafta kim elendi?
işte-benim-stilim-kim-elendi-.20150228011435.jpg
TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim eleme gecesine Eser Yenerler'in esprileri damga vurdu. Emel Özkızıltaş ile yaptığı doğaçlama alkış alırken bir ara suni kriz çıkartıp yarışmayı da terketti.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim 'de bu hafta kim elendi sorusu büyük merak konusuydu. Star konseptli eleme gecesinde İşte Benim Stilim jürisinden en düşük oyu Melisa Şahin aldı ve elenmek için ismi ortaya çıkan ilk isim oldu. Diğer ismi ise İşte Benim Stilim yarışmacıları kavgalı bir tartışma sonunda belirledi. Melisa Şahin ile birlikte İşte Benim Stilim jürisinin önüne Zeynep Öztürk çıktı. İşte Benim Stilim son oylamayı yaparak yarışmadan bu hafta gidecek ismi belirledi.

JÜRİNİN OYLARI
Eser Yenerler 'Melisa Şahin' elensin dedi.
Kemal Doğulu 'Melisa Şahin' gitsin dedi.
İvana Sert 'Melisa Şahin' elensin dedi.
Kemal Doğulu 'Melisa Şahin' elensin dedi.
Nur Yerlitaş 'Melisa Şahin' elensin dedi.

Bu hafta İşte Benim Stilim 'de elenen isim sürpriz bir şekilde zengin kızı olarak ünlenen Melisa Şahin oldu.
İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI KİMLER KALDI?
işte-benim-stilim-yarişmacilari.jpgİşte Benim Stilim yarışmacıları artık 7 kişi kalmış durumda. Geçen hafta Gülay Hançer'in vedasından sonra artık elenecek her isim bomba olacak. Peki bu hafta kim elenir işte Benim Stilim 'de kalan yarışmacılar;
Özden Cerrahoğlu
Maria Surina
Emel Özkızıltaş
Nazlı Hamarat
Zeynep Öztürk
Gülnihal Candan
Melisa Şahin
gülnihal-candan-işte-benim-stilim.jpg
'Tarz' olarak bakıldığında Gülnihal Candan ile Emel Özkızıltaş ismi elenme ihtimali olan isimler olarak öne çıkıyor. Ancak ilk günden itibaren gruplaşmanın olduğu İşte Benim Stilim'de yarışmacılar 'tarz' değil stratejik olarak karar veriyorlar. Haliyle yarışmacıların elenmek üzere adını söyleyeceği isim her durumda bir haksızlık kurbanı olacak.

İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim yarışmasında geçen hafta Gülay Hançer elendi. Viyana doğumlu olan Gülay Hançer ağlayarak veda etti.



ESER YENERLER KRİZ ÇIKARIP TERKETTİ
işte-benim-stilim-eser-yenerler.jpgİşte Benim Stilim yarışmasına konuk jüri üyesi olarak katılan Eser Yenerler esprileri ile gecenin olayı olacak. Eser Yenerler bir ara kavga çıkarıp İşte Benim Stilim kızlarına nazire yaparak yayını terkedecek.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİNDE NELER VAR?
İşte Benim Stilim yarışması yeni günü ve saatiyle bu akşam eleme gecesini yapacak. Eleme gecesinin konuğu da Eser Yenerler olacak. İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert sergilediği “Latin Salsa” dansıyla geceye renk katacak.

Programda ayrıca; Murat Dalkılıç performansları ile katılacak. Eser Yenenler, programa yorumları ve espirileriyle renk katarken, Murat Dalkılıç ise seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ve danslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak ve geceye damgasını vuracak.işte-benim-stilim-kim-elendi-.20150227151833.jpg
İŞTE BENİM STİLİM YENİ GÜNÜ VE SAATİ

“İşte Benim Stilim Eleme Gecesi” bundan böyle Cuma günleri olacak. Eleme gecesi saat 21.45'te başlayacak ve kim elendi sorusunun yanıtı verecek.

BU TARZ BENİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Bu Tarz Benim yarışması yarın akşam son kez ekrana gelecek ve yayından kaldırılacak. Erkekleri de yarışmaya dahil eden Bu Tarz Benmi rating hezimetinin ardından bitti. Bu Tarz Benim 'de geçen hafta erkeklerden Serhan ve Okan kızlardan Esra ve Tuğba elenmişti.