BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.493,90
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim'de elendi bastı gitti bakın kim?

İşte Benim Stilim 17 nisan eleme gecesinde kim elendi diye merak ederken Neda Poursaeid gecenin bombası oldu. Elenen Neda Poursaeid vedasız bastı gitti.

Abone ol

İşte Benim Stilim 17 Nisan eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı gece 02.00'da belli oldu. İranlı yarışmacı Neda Poursaeid ve Gülşah Yılmaz elenmek üzere İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıktı. Elenen yarışmacının jüriye bile veda etmeden çekip gitmesi gecenin bombası oldu.

Soner Sarıkabadayı'nın konuk jüri üyesi olduğu İşte Benim Stilim eleme gecesi saat 22.15'te başladı. İşte Benim Stilim programı 'kim elendi' sorusunun yanıtını gece yarısından sonra ortaya çıktı. Gülşah Yılmaz taçlı olmasına rağmen İşte Benim Stilim jürisinden en düşük oyu alınca elenmek üzere belirlenen ilk isim oldu. Diğer elenme adayını da yarışmacılar belirledi ve Neda Poursaeid adını verdiler.

İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA KİM ELENDİ?

işte-benim-stilim-kim-elendi-17-nisan-eleme-gecesi.20150418021304.jpgİşte Benim Stilim jürisinin 'kim elensin' sorusuna verdiği yanıt;

Soner Kabadayı Gülşah Yılmaz elensin dedi.
Nur Yerlitaş Neda Poursaeid elensin dedi.
Uğurkan Erez Gülşah Yılmaz elensin dedi.
Kemal Doğulu Neda Poursaeid elensin dedi.
İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen ismi İvana Sert'in oyu belirledi. Geçen hafta elemeden son anda kurtulan Neda Poursaeid bu hafta elendi.

NEDA POURSAEİD VEDA ETMEDEN ÇEKTİ GİTTİ
Neda Poursaeid elenince, ismini veren yarışmacılara tepki gösterdi ve 'iyi olduğumu gördükleri için beni elediler' dedi. Neda Poursaeid yarışmacılardan sadece bir kişiye veda etti, jüriye de veda etmeden gitti.