BIST 9.755
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,06
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim eleme hıncını çıkardı

Özden Cerrahoğlu İşte Benim Stilim'de bu hafta elendi. Kemal Doğulu onun hıncını rakibi olan Çiğdem Çelik'ten fena çıkardı. İşte Benim Stilim'deki o anlar.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmasında Kemal Doğulu bu hafta elenen Özden Cerrahoğlu 'nun hıncını Çiğdem Çelik'ten çıkarttı. Yarışmacıyı yerin dibine sokup çıkaran Kemal Doğulu ağır yorumları ile jürilik dozunu da aştı.

İşte Benim Stilim yarışmasında hafta sonu elemesinde Özden Cerrahoğlu , Çiğdem Çelik ile jürinin önüne gelmiş ve Özden elenmişti. Özden Cerrahoğlu 'nun kalması için oy veren Kemal Doğulu sonuçtan hayli rahatsız oldu. Bunu da elemeden sonraki ilk İşte Benim Stilim programında ortaya koydu. Çiğdem Çelik Kemal Doğulu'nun önüne gelince yoğun ateş altında kaldı. İşte Kemal Doğulu'nun o anları;


İŞTE BENİM STİLİM 'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim eleme gecesinde İlbilge Uzun , Nazlı Hamarat , Gülay Hancer , Emel Özkızıltaş ve Zeynep Öztürk yüksek puanlar alan isimler oldu. Gala gecesinde en düşük puanı alan isim ise Özden Cerrahoğlu oldu. Özden Cerrahoğlu jürinin önüne elenmek üzere gelen ilk isim oldu. Yarışmacılar ise elenmek üzere Çiğdem Çelik 'in adını verdi. Peki Özden Cerrahoğlu ile Çiğdem Çelik arasında jüri nasıl bir tercih yaptı kim elendi?

İŞTE BENİM JÜRİSİ OYLAMA SONUCU
Ozan Doğulu 'Çiğdem Çelik' gitsin dedi.
Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
Kemal Doğulu 'Çiğdem Çelik elensin' dedi.
İvana Sert 'Özden Cerrahoğlu elensin' dedi.
Uğurkan Erez sonucu belirledi. Uğurkan Erez 'matematik konuşacak' diyerek bugüne kadar yaptığı oyunları hatırlattı ve Özden Cerrahoğlu elensin dedi.