BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,01
ALTIN 2.324,61
HABER /  GÜNCEL

Sertaç Boztepe son yolculuğuna böyle uğurlandı

Sertaç Boztepe, kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.Boztepe'nin cenazesine Kenan İmirzalıoğlu, Çağla Şıkel, Burak Hakkı, Sedef Avcı,Kıvanç Kasabalı, Turgay Kerimoğlu, Sema Şimşek gibi ünlü isimler katıldı.

Abone ol

Ünlü mankenin ailesi ve yakın dostları Zincirlikuyu Camii'nde son görev için bir araya geldi. Sertaç Boztepe, kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Boztepe'nin cenazesine Kenan İmirzalıoğlu, Çağla Şıkel, Burak Hakkı, Sedef Avcı,Kıvanç Kasabalı, Turgay Kerimoğlu, Sema Şimşek, Pınar Altuğ, Yağmur atacan, Uğurkan Erez, Kıvanç Tatlıtuğ ve Pınar Tezcan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı. Eşinin tabutu başından ayrılmayan Duygu Boztepe, güçlükle ayakta durdu.


BEBEĞİ BABASINI TANIMADAN BÜYÜYECEK
Üzgün oldukları gözlenen İmirzalıoğlu ve Tatlıtuğ, "Konuşacak bir şey yok" derken MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ise yakın arkadaşı olarak belirttiği Sertaç Boztepe için "Motor tutkusunu ondan öğrendim. Ölümü her şeyin ne kadar anlamsız olduğunu gösteriyor. Bebeği vardı. Babasını tanımadan büyüyecek "diye konuştu.

sertacc5_640.jpgÜNLÜ İSİMLER SERTAÇ BOZTEPE'Yİ UNUTMADI
"HUZURLA UYU NEFESİM..."
Acı haberin ardından Sertaç Boztepe'nin eşi Duygu Boztepe Instagram sayfasında kızlarıyla çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı ve altına "Mavi gözlü devim, nefesim, seni çok seviyorum... Hep seveceğim... Üçümüz bu karedeki gibi hep birlikte olacağız...Sen hep bizimlesin biliyorum, hissediyorum huzurla uyuyorsun..." notunu düştü.

sertacc3_640.jpg"BUNU DA AŞACAĞIZ" DEMİŞTİ
Umudunu kaybetmeyen ve hastalıkla mücadelesini bırakmayan Sertaç Boztepe yaklaşık bir ay önce Instagram hesabında eşiyle çekilmiş bir fotoğrafını yayınlamıştı. Boztepe, karenin altına "Çocuğumun anası, evimin direği, yüreğimin daimi sahibi, yeryüzündeki meleğim; sabır, güç, inanç ve aynı zamanda yumuşaklığın dünyamda bir kadındaki en büyük ve sarsılmaz tezahürü. Allah'ın bana en büyük lütûflarındansın canım karım benim. Biz bunu da aşacağız, ikimiz de çok derinde bunu gayet iyi biliyoruz... Seni çok seviyorum bebeğim " notunu düşmüştü.

sertacc2_640.jpg90'LARIN GÖZDE MANKENLERİNDENDİ
İstanbul'da 22 Ekim 1973'te dünyaya gelen Sertaç Boztepe, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İktisat Eğitimi gördü. Ardından manken ve oyuncu olarak kariyer yapmaya başladı. İngiliz Kemal adlı TV dizisiyle 2001 yılında oyunculuğa başladı. Arka Sokaklar, Yemin, Adanalı, Kardelen gibi TV dizilerinde rol aldı.Son olarak da Aşk Kırmızı adlı film için kamera karşısına geçmişti.