BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim başlıyor! All Star'da kimler var?

İşte Benim Stilim 3. sezonun en sevilen yarışmacılarından oluşan All Star sezonu ile TV 8'de ekranlara dönüyor. Peki İşte Benim Stilim All Star'da kimler olacak?

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star ekran macerasına kaldığı yerden devam ediyor. TV 8'de 31 Ağustos Pazartesi günü yayınlacak olan İşte Benim Stilim All Star'da kimler yarışacak?

Nur Bozar ve Özlem Özden'in yarışmada olmayacağı açıklandı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde eşi Emir Şaşmaz'ı kaybeden Nazlı Hamarat da kadro dışı bırakıldı.

işte-benim-sitilm.jpg

İşte Benim Stilim Bu Tarz Benim programıyla vareden ikili arasında yer alan Nur Bozar ve Özlem Özden yarışmayı katılmadıkları ve yeni programda yer alacaklarını açıkladılar. TV8 ile yakın ilişkileri bulunan ve çalışan Gizem Güler de İşte Benim Stilim All Star'da olmayabilir!

İkizler Aycan Nurcan Şencan kardeşler ve Gülay Hançer konusunda henüz bir netlik yok. Eşi vefat eden Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star kadrosunda yer alacaktı. Ancak eşi Emir Şaşmaz'ın ölümü sebebiyle son dakika da kadrodan çıkarıldı.

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI KİMLER?

Eylül ayı gelmesiyle İşte Benim Stilim programı All Star diyecek. Tv8 ekranlarında 31 Ağustos pazartesi başlayacak İşte Benim Stilim all Star kızlarında kimler var.

İşte netleşen İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları;

İşte Benim Stilim damga vuran yarışmacıları arasında Özden Cerrahoğlu kesin olarak yer alıyor. Kendi yarıştığı programda adından sıkça söz ettiren ve kulisleri ile ekrana gelen Özden Cerrahoğlu All Star'da yerini alacak. Ayrıca Maria Surina yeni sezon İşte Benim Stilim All Star'da yerini alıyor. Maria Surina hayranları şimdiden merak ediliyor. Özden Cerrahoğlu kankası Nihal Candan'da İşte Benim Stilim All Star'da yer alıyor.