BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

İşte Adnan Polatın listesi

Adnan Polat Galatasaray'da tek başkan adayı... Şimdi herkes "Başkan belli, listede kim var" diye soruyor. İşte belirlenen isimler

Abone ol

Adnan Polat'ın 22 Mart'ta yapılacak seçime tek aday olarak girecek olması Galatasaray'da tüm gözleri yönetim kurulu listesinin kimlerden oluşacağına çevirdi. Polat, oy pazarlığı yaşamadan en doğru listeyi oluşturmaya çalışıyor.

Galatasaray'da birbiri ardına yaşanan çekilmelerle başkanlık yarışında bir anda yalnız kalan Adnan Polat tüm ağırlığını liste hazırlıklarına verdi.

Adnan Polat bu konuda oldukça ketum davranıyor. Eski yönetimden Mehmet Helvacı, Işın Çelebi ve Haldun Üstünel'i listesine alacak olan Polat, Mümtaz Tahincioğlu, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş ve Cemal Özgörkey'le listenin şimdilik yarısını belirlemiş durumda.

İKİNCİ TEKLİFLER YAPIDI

Bu listeye katılacak yeni isimler konusunda ise ikna etme çalışmaları sürüyor. Adnan Polat, çok adaylı bir seçimde yarışmak istemedikleri için ilk tekliflerine hayır diyen isimlere tekrar yönelmiş durumda.

Geçtiğimiz seçimde Özhan Canaydın'a küçük bir oy farkıyla geçilen Yiğit Şardan ise Polat'ın altında çalışmaya şimdilik yakın değil.

Kulübe yakın kaynaklar ise Polat’ın Ankaraspor ve Gençlerbirliği ile oynanacak maçları geri plana atmak istemediğini belirterek, “Tek ciddi aday olarak kalması O’nun adına iyi bir avantaj. Polat, mevcut yönetime gereken takviyeleri yapıp bugüne kadar izlenen politikayı sürdürme amacında. Liste de önümüzdeki hafta, perşembe günü tamamen netleşir” yorumunda birleştiler.

TARAFTAR ALBAYRAK'I İSTİYOR

Galatasaraylı taraftarların Adnan Polat'lı yeni yönetimde görmek istedikleri isimler arasında ilk sırayı Abdurrahim Albayrak alıyor.

Son iki dönemde Galatasaray'dan uzak kalan ve bu kez görev almak için çok istekli olduğu bilinen Albayrak'ın, Polat ile arasının çok sıcak olmaması nedeniyle bu beklenti şimdilik sonuçsuz gibi kalıyor.

ALBAYRAK HAZIR

"G.Saray'a hizmet için her şartta çalışmaya hazırım" diyen Albayrak'ın, lig ve kupada zorlu günler yaşanırken çok faydalı olacağını ve takımı oldukça rahatlatacağını belirten taraftarlar, "Adnan Polat hem takımı hem kulübü tek başına taşımak isterse çabuk yıpranır. Albayrak'ın büyük rahatlık getireceğini gözardı etmemeli” diyor.

Kaynak: Bugün