BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.428,44
HABER /  SEÇİM

İşte 2015 seçiminde bağımsız adayların pusula sırası

2015 genel seçimleri için İstanbul Bağımsız Milletvekili adaylarının oy pusulalarındaki sıraları çekilen kura ile belli oldu.

Abone ol

2015 genel seçimlerine 47 gün kala, seçimlerde bağımsız milletvekilliği için başvuran adayların seçim pusulalarındaki yerleri İl Seçim Kurulu'nda çekilen kurayla belli oldu. Toplamda 49 milletvekilinin oy pusulalarındaki yerleri belirlendi.

Kuradaki popüler isimlerden; İstanbul 3'üncü bölgeden bağımsız vekilliğe başvuran Hakan Şükür 3'üncü sırada, 2'inci bölgeden adaylığa başvuran Metin Şentürk ise 11'inci sırada yer aldı.

İŞTE BAĞIMSIZ ADAYLARIN OY PUSULASINDAKİ SIRALAMASI

İstanbul 1. Bölge'den aday olan ve paralel yapı operasyonunda tutuklanan eski emniyet müdürü Ali Fuat Yılmazer, 10'uncu sırada yer aldı. İstanbul 2. Bölge'den aday olan ve paralel yapı operasyonundan tutuklu bulunan eski emniyet müdürlerinden Yakup Saygılı kendine 3'üncü sıradan yer buldu.

"MİLLETE HİZMET İÇİN BURADAYIZ"

Kura çekimi için İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İl Seçim Kurulu'na gelen Hakan Şükür basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hakan Şükür, "Pusula sırası kura çekimi için buradayız. Bütün adaylarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben de buradayım. İnşallah bizler için de hayırlı olur. Hizmet yolunda böylesine şerefli bir görevi alabilmek, millete hizmet edebilmek için buradayız" dedi.

hakan-sukur.20150421152539.jpg 

.