BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,01
ALTIN 2.323,40
HABER /  GÜNCEL

İstanbullulara kötü haber! Bugün hava nasıl olacak?

İSTANBUL hava durumu ( 24.12.2016) hafta sonu tahminleri açıklandı. Meteoroloji 5 günlük hava durumu raporunu açıkladı. Peki Ankara, İzmir, Bolu'da hava durumu nasıl olacak? İşte yurtta beklenen hava durumu tahminleri

Abone ol

İSTANBUL'da güneşli bir hafta sonu bekleyenleri üzecek haber Meteoroloji'den geldi. Hafta sonu İstanbul'da yağış var. Pazar günü ise soğuk ve bulutlu bir hava yüzünü gösterecek.

Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporunda ise İstanbul'da yeni haftada soğuk bir hava hakim olacak. Çarşamba günü ise İstanbul'da sulu kar yağması bekleniyor sıcaklık ise 3 derece olacak. 

Peki İzmir, Bolu, Ankara'da hava durumu nasıl? İşte Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminleri...

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU



MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur akşam saatlerinde Bursa ve Bilecik ve çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa)esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 6°C Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı / EDİRNE °C, 7°C Parçalı ve çok bulutlu / İSTANBUL °C, 9°C Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu / KIRKLARELİ °C, 6°C Parçalı ve çok bulutlu.

İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

EGE

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 1°C Parçalı ve çok bulutlu / AYDIN °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu / İZMIR °C, 11°C Parçalı ve çok bulutlu / MANİSA °C, 10°C Parçalı ve çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Antalya, Adana, Mersin ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA °C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu iç ve yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı / ANTALYA °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı / HATAY °C, 8°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu / ISPARTA °C, 3°C Parçalı ve çok bulutlu.

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU


İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, güneyi kesimlerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. ANKARA °C, 5°C Parçalı ve çok bulutlu / ÇANKIRI °C, 6°C Parçalı ve çok bulutlu / KIRIKKALE °C, 4°C Parçalı ve çok bulutlu / KONYA °C, 0°C Çok bulutlu ve hafif kar yağışlı.

BOLU 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU


BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kıyılarının yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi tahmin ediliyor. BARTIN °C, 5°C
Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu / BOLU °C, 4°C
Çok bulutlu / DÜZCE °C, 3°C Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı / ZONGULDAK °C, 7°C Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz bölümünün yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarında yağmur, iç kesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AMASYA °C, 5°C Parçalı ve çok bulutlu / RİZE °C, 10°C Çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu / SAMSUN °C, 10°C Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu / TRABZON °C, 9°C Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu.

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, Malatya dışında bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının Hakkari çevrelerinde yoğun olması bekleniyor. Kuzey kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM °C, -3°C Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı / KARS °C, -10°C Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı / MUŞ °C, -8°C Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kar yağışlı / VAN °C, 2°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur Diyarbakır ve Batman çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

DIYARBAKIR °C, 4°C Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı / GAZİANTEP °C, 5°C Çok bulutlu / SİİRT °C, 6°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu /  ŞANLIURFA °C, 10°C
Çok bulutlu.