BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,84
ALTIN 2.400,09
HABER /  GÜNCEL

İstanbullular sahillere akın etti

İstanbul'da, güneşli ve sıcak hava vatandaşları sahillere döktü.

Abone ol

İstanbul'da, güneşli ve sıcak hava vatandaşları sahillere döktü. Çocuklarıyla park alanlarına ve piknik yerlerine akın eden vatandaşlar güneşin tadını çıkardı.

İstanbul'da geçtiğimiz hafta etkili olan yağış ve soğuk hava bugün yerini sıcağa bıraktı. Sıcaklık yaklaşık 25 dereceye kadar yükseldi. Tatili de fırsat bilen vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkarmak için sahillere akın etti. Piknik yapanlar ve sahilde denizi seyredenler güzel bir gün geçirdi.

Kışın etkisinden kurtulduklarını belirten vatandaşlar, "Çocuklar da biz de eve kış boyu eve kilitlendik. Hem çocuklar hem de biz biraz vakit geçirelim diye düşündük." dedi.

Sıcak havayı fırsat bilip denize girenler de oldu. Özellikle gençler, öğle saatlerinde denize koştu.
Muğla'da minikler denize girdi

Hava sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına koştu. Bazı vatandaşlar ve çocuklar denize girerek, güneşli havanın tadını çıkardı.

Muğla'nın önemli turistik beldelerinden Akyaka beldesi akınına uğradı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri sezonunun ilk deniz keyfini yüzerek yaşarken, çocuklar da sahil kenarında kumdan oyuncaklar ile oynadı. Öğrenciler, "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi birinci sınıf öğrencileriyiz. Havanın sıcak olmasını fırsat bilip deniz keyfi yapmak istedik. Deniz suyunun sıcaklığı Mart ayının sonu olmasına rağmen gayet iyi. Hafta sonlarını artık bundan sonra Akyaka sahilinde değerlendireceğiz." dedi.