BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,54
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 31.yeni bölüm Faruk'un Süreyya'ya yaptığı sürprize bakın

İstanbullu Gelin 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 29 Aralık 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin 31.yeni bölümde neler olacak? İstanbullu Gelin 31.yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekrana gelen son bölümüyle büyük ilgi gören İstanbullu Gelin 31.yeni bölümde Faruk'un Süreyya'ya yaptığı sürpriz büyük ilgi görecek. Peki İstanbullu Gelin 31.yeni bölümde neler olacak?

İstanbullu Gelin dizisinden yeni görüntüler geldi. İlk fragmanda eğlenceli sahnelerle karşılaşan izleyiciler, İstanbullu Gelin yeni bölüm 2. fragmanıyla daha detaylı ipuçları edindi. Esma Sultan – Osman diyaloguyla başlayan fragmanın son saniyelerinde Esma Sultan, Garip’in sözleriyle sarsıldı. Eline geçen kozu akıllıca kullanmaya karar veren Adem’in tehdidi Garip’i kendisi için çok zor bir karar almaya iter. Gelen bir haber Süreyya’nın aklının ucundan bile geçirmek istemeyeceği bir olasılığın gerçek olduğunu ortaya çıkarır. Faruk’un sezgilerinin ne denli doğru olduğu bir kez daha anlaşılır. Reyhan’ın aldığı bir davet onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bırakır. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sır hiç beklenmedik biri tarafından öğrenilecektir.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir süredir tehlikeli sularda yüzen Fikret hiç beklemediği yerden gelen bir darbe ile köşeye sıkışır. Süreyya’dan gelen bir haber Faruk’un sevinçten havalara uçmasına sebep olur. Öğrendiği bilgiyle deliye dönen Emir’in yaptığı hamle herkesin yüreğini ağzına getirir. Can derinlerdeki duyuları ile ilgili hiç istemeyeceği biriyle yüzleşmek zorunda kalır. Esma ve Garip önlerinde başlayan yeni sürecin tadını çıkarmaktadırlar. Ancak bilmedikleri şey, sürpriz bir isim tarafından fark edilecek olmalarıdır.