BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul’da yol verme kavgası kanlı bitti

Maltepe’de yol verme tartışması kanlı bitti. E-5 karayolunda tartıştığı sürücü tarafından vurulan şahıs, hayatını kaybetti. <br/>Edinilen bi...

Abone ol

Maltepe’de yol verme tartışması kanlı bitti. E-5 karayolunda tartıştığı sürücü tarafından vurulan şahıs, hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay, Maltepe E-5 karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, bir mobilya firmasında çalışan Caner Karagöz ve Ahmet Yiğit, işyerlerine ait bir araçla seyir halindeyken trafikte Ahmet Ö. isimli sürücüyle tartıştı. Yol verme nedeniyle çıkan tartışma sonucunda iki araba maddi hasarlı kazaya karıştı. Kazanın kızgınlığı ile otomobilinden inen Ahmet Ö., belinden çıkardığı silahı ile Ahmet Yiğit’e ateş etti. Olayda Ahmet Yiğit göğsünden yaralanırken, Ahmet Ö. ve yanındaki kız kardeşi ise arabaya binerek kaçtı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yiğit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Görgü şahitlerinin ifadesi doğrultusunda, olaya karışan 34 KJ 476 plakalı aracın izini süren polis, Ahmet Ö.’ye ulaştı. Polis, Ahmet Ö. ve kaçarken arabayı kullanan kız kardeşi Fatoş A.’yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar, ifadesi alınmak üzere Maltepe Asayiş Büro’ya getirildi.
(İHA)