BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,08
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da tecavüz skandalı!

İşadamı, 17 yaşındaki liseli kıza uyuşturucuya alıştırıp tecavüz etti

Abone ol

Bir tecavüz skandalı daha! Bu kez olayın geçtiği yer İstanbul. 17 yaşındaki genç kızın başına gelenler tüyler ürpertti.

İstanbul’da galeri sahibi A.U., Bakırköy’de tanıştığı 17 yaşındaki liseli Ş.K.’ya tecavüz ettiği ve uyuşturucuya alıştırdığı suçlamasıyla tutuklandı. İddiaya göre Bakırköy’de genç kızla tanışan galerici, Facebook üzerinden arkadaşlıklarını sürdürdü. İkili dışarıda da buluştu. Lüks otomobillerle gezen galerici, arkadaş grubuyla gece kulübünde eğlendikten sonra genç kızı Fatih’teki bir arkadaşının evine götürdü. Yine iddiaya göre galerici önce genç kıza tacizde bulundu, ardından uyuşturucu verip tecavüz etti.

UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRDI VE...

Daha sonra genç kızı çıplak fotoğraflarını ailesine göstermekle tehdit edip uyuşturucuya alıştırdı ve birlikte oldu. Sonunda genç kız ayrılmak istediğini söyleyerek A.U.’nun işyerine gitti. Galerici, elektrikli testereyi çıkarıp öldürmekle tehdit etti. Genç kızın çığlıklarını duyan komşuları polise haber verince galerici gözaltına alındı.

İLK BULUŞMADA TECAVÜZ ETTİ

Emniyet Müdürlüğü’nde psikolog eşliğinde ifade veren Ş.K., şikâyetçi olduğunu söyleyerek, “Bana ilk buluşmamızda tecavüz etti. Kendisinden kurtulmak istedim ama uyuşturucuya alıştırdı. Artık istemeden gitmeye başladım. Kurtulmak için yazın ailemle birlikte tatile gittim. Ama o beni gittiğim otelde de buldu. Peşimi bir türlü bırakmadı. Elinde çıplak fotoğraflarımın olduğunu, aileme göstereceğini söyleyip tehdit ediyordu. Son olarak işyerinde beni elektrikli testere ile kesmekle tehdit edip dövünce çığlık attım. Sesimi duyup polis çağırdılar” dedi.

Galerici A.U. ise suçlamaları reddetti ve genç kızı ilk kez gördüğünü öne sürdü. Ancak mahkemeye çıkarılan A.U. tutuklandı. Ş.K. ise ailesine teslim edilmeyip Sosyal Hizmetler yurduna yerleştirildi.

 BENZERLİĞİNİN KURBANI OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

OYUN OYNARKEN VURULDU

Adana'da 19 yaşındaki Ali Karadeniz, kahvehanede oyun oynarken tabancayla vuruldu.

Kalbine isabet eden kurşunla ağır yaralanan genç, hastanede ameliyata alınırken, olayla ilgili araştırma yapan polis ekipleri de silahlı saldırıya uğradı. Yaralı gencin, 5 yıl önce meydana gelen cinayet olayının failine benzediği için vurulduğu ileri sürüldü.

Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. 5 yıl önce yöresel şırdan dolması satarak geçimini sağlayan Ferdi Polat öldürüldü. İddiaya göre Ferdi Polat'ın intikamını almak isteyen kardeşi Cumali Polat, hasmının bir süre önce cezaevinden çıktığı haberini aldı. 1126 sokakta bulunan kahvehaneye gelen Cumali Polat, belinden tabancayı çekip, ağabeyinin katilinin akrabasına benzeyen Ali Karadeniz'e ateş etti. Kalbine isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ali Karadeniz, yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Karadeniz, ameliyata alındı.

Yaralı genci vuranı Cumali Polat'ı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, zanlının oturduğu eve geldi. Polis ekipleri şüphelinin yakınlarıyla görüşme yaparken, motosikletle gelen kimliği belirsiz 2 kişi, pompalı olarak adlandırılan otomatik av tüfeği ile ateş açtı. Av tüfeğinden çıkan saçmalar evin duvarına isabet ederken, polisler saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Karanlıktan yararlanan saldırganlar, motosikletle ara sokaklara girerek gözden kayboldu. Silahlı saldırıya uğrayan ekibin yardım istemesi üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Zırhlı araçlarla mahalleye giren çelik yelek ve uzun namlulu silah taşıyan polisler, bir süre saldırganları araştırdı.

Hayati tehlikesi bulunan Ali Karadeniz'in tedavisi sürerken, polis yaralama olayının şüphelisi ile ekipe ateş açan saldırganları yakalamak için geniş çaptı soruşturma başlattı.

HASTANE'DE YAŞAMINI YİTİRDİ

Adana'da bir cinayetin failine benzediği için kalbinden tabancayla vurulan 19 yaşındaki Ali Karadeniz, tedavi görüdüğü Adana Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ANTALYA'DA KORKUNÇ CİNAYET

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDULAR

Antalya’nın Manavgat ilçesi Side beldesindeki bir işyerinde iki kişi öldürülmüş olarak bulundu.

Manavgat’ın Side beldesi Cumal Gürsel Bulvarı üzerinde tekstil toptancılığı yapan Nurullah Gülseren ve yan dükkanında hediyelik eşya satan işyerinde çalışan Soner Pala (35), öldürülmüş olarak bulundu.

Vatandaşların ihbarı üzerine gelen jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.