BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da okullar tatil edildi! Vali açıkladı

İstanbul Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. İstanbul Valiliği'nin twitter adresinden paylaşılan duyuruda engelli kamu çalışanlarının da idare izinli sayılacağı belirtildi.

Abone ol

İSTANBUL Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. İstanbul Valiliği'nin twitter adresinden paylaşılan duyuruda engelli personel ile kronik rahatsızlıkları bulunan personelin de izinli sayılacağı kaydedildi.

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde orta öğretim kurumlarında eğitime bugün ara verildi. İstanbul Valiliği'nin twitter adresinden yapılan açıklamada kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 25 Şubat 2019 Pazartesi günü il genelinde bütün resmi ve özel temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında eğitime 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Yine söz konusu karar gereği kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personelinde idare izinli sayılacağı kaydedildi.

Öte yandan Valilik, kar yağışı nedeniyle özellikle ulaşımda oluşabilecek tehlikelere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.