BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da köpek dehşeti!

Maçka’da bir lise öğrencisi parktan geçerken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Abone ol

Olay, dün akşam saatlerinde Maçka Parkı’nda meydana geldi. Okuldan çıkan lise öğrencisi Furkan Ece, Maçka Parkı’ndan geçip evine gitmeye çalışırken parkta başıboş gezen bir grup köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı üzerine kaçmaya çalışan Ece, bu sırada dengesini kaybederek yere düştü. Ece’nin imdadına çevredeki vatandaşlar ile olay yerinden geçen polis ekipleri koştu.

Köpekleri uzaklaştıran polis ve vatandaşlar daha sonra Ece’nin yanına gittiler. Bu sırada bir polis memurunun üşüdüğünü fark ettiği Ece’ye üzerindeki montunu çıkarıp giydirmesi dikkat çekti. Daha sonra parktaki banka oturtularak sakinleştiren lise öğrencisi, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Ece’nin yere düşmesi nedeniyle çenesinde yarılma ve kaburgalarında çatlaklar oluştuğu öğrenildi.

Yaşadığı dehşet dolu dakikaları anlatan Furkan Ece, “Parktan gidiyordum bu sıra köpekler saldırdı. Kaçmaya çalıştım ancak düştüm” dedi.