BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da baltalı cinayet!

Sarıyer Zekariyaköy'de, Ergün Çelik’in sahibi olduğu çiftlikte Türkmenistan uyruklu genç çift baltayla öldürülmüş halde bulundu

Abone ol

Sarıyer'de bir mandırada çalışan Türkmenistan uyruklu karı koca, sabaha karşı ölü olarak bulundu. Yapılan ilk incelemede Türkmen karı kocanın vücutlarının çeşitli yerlerinde kesikler olduğu belirlendi.

SALDIRGAN SPOR ARABAYLA OLAY YERİNDEN AYRILMIŞ

Olay, Gümüşdere Köyü'nde bulunan Ergün Çelik'e ait mandırada meydana geldi. Sabah saatlerinde mandıraya gelen Ergün Çelik, çalışanlardan Ramazan Babakov ve ismi öğrenilemeyen eşinin cesedi ile karşılaştı. Çelik'in ihbarı üzerine olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma ekipleri incelemelerde bulundu. 

CİNAYETİ İŞLEYENLER HER YERDE ARANIYOR

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmaları sonucunda, Türkmen uyruklu karı kocanın vücudunun çeşitli yerlerinde derin kesikler tespit edildi. Çevrede yaşayanların ifadelerine başvuran jandarma, saldırganın spor bir arabayla çiftlikten uzaklaştığını belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, her yerde cinayeti işleyen kişi ya da kişileri arıyor.