BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.393,80
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu öğleden sonra alarm!

İSTANBUL hava durumu meteoroloji yeni tahminleri açıkladı son rapor korkuttu. Öğleden sonra rüzgar yerini fırtınaya bırakacak ve saatte 90 km kuvvetinde esecek. Peki Bursa, Kocaeli, Düzce, İzmir hava durumu nasıl?

Abone ol

İSTANBUL hava durumu meteorolojiden son dakika uyarı. Öğleden sonra rüzgar yerini çok kuvvetli fırtınaya bırakacak. Fırtınanın şiddeti zaman zaman 90 km'yi bulacak. Fırtına yarın etkisini kaybedecek ve yerini sağanak yağışa bırakacak.

Peki Ankara, Bursa, İzmir, Kocaeli, Düze, Edirne, Tekirdağ hava durumu nasıl olacak son meteoroloji raporları

İSTANBUL HAVA DURUMU ÖĞLEDEN SONRA ALARM

İSTANBUL hava durumu öğleden sonraya aman dikkat! Rüzgar şiddetini arttıracak yerini fırtınaya bırakacak. Fırtınanın şiddeti saatte 90 km'yi bulacak.

İstanbul için 5 günlük hava durumu raporu...



ÖĞLEDEN SONRA ARTIYOR!

Meteoroloji'nin açıklamasında, Marmara'da 'fırtınamsı rüzgar' şeklinde esmekte olan rüzgarın,bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde, 'kuvvetli fırtına' şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi.

HAVA DURUMU SAATLİK TAHMİN

İstanbul'da şiddetini artıran rüzgar nedeniyle vapurlarda da yolcuların seyir esnasında dışarıda durmamaları yönünde uyarılar yapılıyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar ile ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden bölgenin doğusunda kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa), bölgenin batısında fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde İzmir çevrelerinin hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra İzmir'in Bergama ve Dikili ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa), Kıyı Ege'de fırtına (60-80 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege'de yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.