BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu! Kar yağışı var

Meteoroloji İstanbul için kar uyarısı verdi. İstanbul'da önümüzdeki dört gün kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Kar yağışları İstanbul başta olmak üzere Bursa, Konya, Ankara, Çankırı, Kayseri, Bolu, Düzce ve Amasya'da etkili olacak.

Abone ol

İSTANBUL bir kez daha yağışlı havanın etkisine giriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre İstanbul'da yarın başlayacak kar yağışı Pazartesi gününe kadar aralıksız devam edecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu Batı Akdeniz, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Muğla, Kahramanmaraş, Giresun, Trabzon, Rize, Diyarbakır, Mardin ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

KAR YAĞIŞI BEKLENEN İLLER

Yarından itibaren başta İstanbul olmak üzere Ankara, Konya, Çankırı, Bursa, Kayseri, Bolu, Düzce ve Amasya'da etkili olması bekleniyor. Yer yer karla karışık yağmur şeklinde olacak olan yağışlar yüksek kesimlerde ise etkisini kar şeklinde sürdürecek.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

İstanbul'da etkili olacak yağışlı havanın Pazartesi gününe kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Cuma günü İstanbul genelinde kar yağışı aralıklarla etkili olacak. Hava sıcaklığı mevsim şartlarına bağlı olarak 3-5 derece düşecek. Rüzgar, Kuzey ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden orta kuvvette, Cuma günü ise kuvvetli (30-50 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.

VAPUR SEFERLERİ İPTAL EDİLEBİLİR

Bu arada kuvvetli rüzgar nedeniyle Cuma ve Cumartesi günü İstanbul'da vapur seferlerinde kısmi de olsa olumsuzluklar yaşanabilir.