BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul hava durumu kar saat kaçta geliyor?

Meteoroloji hava durumu raporunu güncelledi İstanbul'a kar yarın geliyor. Son hava durumu tahminine göre Ankara, Eskişehir ve Kütahya'da etkili kar görülecek.

Abone ol

İSTANBUL için meteorolojiden yine kar uyarısı geldi son hava durumu raporuna göre kar yağışı saat 21.00'a başlayacak ve 3 gün sürecek. İstanbul için yapılan 5 günlük hava durumu tahminine göre çarşamba günü de etkili olacak olan kar yağışıyla birlikte sıcaklık 10 derece daha düşecek.
İSTANBUL SON HAVA DURUMU TAHMİNİ (YENİ AÇIKLAMA)
Yurdu etkisi altına alan yeni soğuk hava dalgası ile birlikte İstanbul'da sıcaklıklar 10 derece daha düşecek. İstanbul için beklenen kar yağışı ise akşam başlayacak. Meteorolojinin son hava durumu tahminlerine göre kar yağışı saat 21.00'da etkili olmaya başlayacak.

METEOROLOJİDEN 5 AYRI UYARI! KAR VURACAK İLLER ANKARA DİKKAT

Gece aralıklarla devam edecek kar yağışı yarın ve çarşamba günü İstanbul'un tamamında çok etkili olacak.
istanbul-kar-yağişi-hava-durumu.jpgİstanbul'da kar yağışı salı günü sıcaklığın 2 dereye inmesiyle birlikte daha da yoğun olacak. Çarşamba günü ise ısı 0 dereceye inecek ve yoğun kar yağışı görülecek.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ ŞÖYLE;
istanbul-5-günlük-hava-durumu.jpg

İSTANBUL HAVA DURUMU SAATLİK TAHMİN

İstanbul'da beklenen kar yağışı gece 23.00'da başlayacak. Meteoroloji'nin İstanbul için yaptığı saatlik hava durumu tahmini şöyle;

istanbul-hava-durumu-saatlik-tahmin.jpg
METEOROLOJİ SON HAVA DURUMU RAPORU

Meteoroloji'den gelen son hava durumu tahmin raporunda şu bilgilere yer verildi:

05.01.2015 Pazartesi günü Trakya dışında ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Güney Ege’nin ve Akdeniz’in kıyı kesiminde, Güneydoğu Anadolu’da, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı bekleniyor.

06.01.2015 Salı günü Marmara’nın batısı ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusu dışında ülke genelinin yağışlı geçeceği, Yağışların Doğu Karadeniz kıyılarının doğusu, Akdeniz kıyı kesimi ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağmur, yurdun yağış alan diğer yerlerinde ise kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

07.01.2015 Çarşamba günüden itibaren hafta sonuna kadar yağışlı sistemin yurdumuzun kuzey ve doğu kesimlerde etkisini sürdürmesi kar yağışlarının aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren batı bölgelerden başlayarak hafta sonuna kadar ülke genelinde hissedilir derecede (8 ila 12 derece) azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, Hafta ortasından itibaren ise yağışların kesildiği özellikle iç bölgelerimizde oldukça soğuk gece ayazlarının etkili olacağı tahmin edilmektedir.