BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.388,32
HABER /  MEDYA

Paramparça 6. bölüm Gülseren'e beklenmedik teklif

Paramparça 6. bölümde işler karışıyor. Dilara'nın evine giden Gülseren aldığı teklif karşısında şok oluyor. Cihan ise karısı ile ipleri iyice koparıyor.

Abone ol

Paramparça 6. bölümde işler karışıyor. Dilara'nın evine giden Gülseren aldığı teklif karşısında şok oluyor. Cihan ise karısı ile ipleri iyice koparıyor. 

Dilara’nın, evine gittiği Gülseren’e beklenmedik bir teklifte bulunup, “Cihan’la oturduk düşündük ve sizi evimize davet etmeye karar verdik! Cansu da olsun, Hazal da olsun, hep beraber konuşalım!" demesiyle, yaşananlar çok farklı bir boyuta geliyor.

screen-shot-2015-01-05-at-10.06.17-am.png

Gülseren, Dilara’nın “Çocuklar için en doğru olanı oturup hep birlikte konuşalım” teklifini kabul edip, Hazal ve Keriman’la birlikte yalıya gidiyor.

Hazal’ın yalının ihtişamından etkilenerek hangi odada kalacağını sorması hem Gülseren’i hem de Cansu’yu sarsacak. Eşi Dilara ile kızını yetiştiren Gülseren arasında kalan Cihan için ise zor anlar yaşayacak.

screen-shot-2015-01-05-at-10.06.30-am.png

Hayatı boyunca özendiği zengin yaşama kavuşma hayallerinde olan Hazal, Cansu’nun odasını, eşyalarını görünce gittikçe hırçınlaşıyor. Cansu da yaşananların baskısıyla ilk defa bir araya geldikleri Hazal’a karşı gittikçe sert cümleler kurmaya başlıyor.

screen-shot-2015-01-05-at-10.06.37-am.png

Hazal ve Cansu’nun doğumda karışmalarının kendisi için fakirlikten kurtulmanın tek yolu olduğunun farkında olan Keriman, bu zengin aileden para koparmak için aklına gelen her yolu deneyecek ve hayatında ilk kez kapısından girdiği böyle zengin bir yaşam karşısında amacına kavuşmak için her şeyi yapacaktır.  

Dilara’nın kendi evinde verdiği akşam yemeğinde bomba patlıyor!

Gülseren’in bilmeden yaptığı bir ihmalkarlık iki ailenin bir araya geldiği akşam yemeğini zehir ediyor. Olanlar Dilara’yı bile şaşkına çeviriyor. Bu akşamdan sonra ilişkiler daha da sertleşiyor ve çıkmaza giriyor.

PARAMPARÇA'DA NELER OLDU?

Hazal’ın kaza geçirdiğini duyan Dilara hastaneye koşar ancak orada gördükleri Dilara’nın hiç hoşuna gitmez. Dilara ile arası iyice bozulan Cihan evden ayrılmaya karar verir fakat bu o kadar kolay olmayacaktır.

paramparça-1.20141229093902.jpg

Cihan ile aralarındaki aşkın imkansız olduğunu düşünen Gülseren, Cihan’a bir daha görüşmek istemediğini söyler.

paramparça-2.20141229093925.jpg

Cansu ve Hazal karşılaşıyor.
Cansu ise öz annesi Gülseren’e sürpriz bir ziyarette bulunur ve burada ilk kez Hazal’la yüz yüze gelir. Hazal’ın gittikçe artan kaprislerinden bunalan Gülseren’in verdiği tepkiyse herkesi şaşırtır.

paramparça-3.20141229093935.jpg

Hazal’ın, Cihan’ın gayrı meşru kızı olduğu dedikodularını duyan Dilara, aldatılan kadın olmadığını kanıtlayabilmek için kimsenin beklemediği bir adım atar.